(FOTO) Čudni detajl podžiga govorice o aferi: Zakaj princ William ne nosi poročnega prstana?

D.Ži
18.03.2024 09:54

Medtem ko javnost ugiba, zakaj se princesa Kate že tako dolgo ni pokazala javnosti, pa so nekateri opazili, da na prestolonaslednikovem prstancu nekaj manjka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Okoli princa Williama se zadnje čase nabirajo govorice o domnevni ljubici. 
Profimedia

O fotošopirani fotografiji princese Kate se ne neha govoriti. Vsak dan krožijo nove teorije zarote in številni oboževalci so opazili, da 42-letna Middletonova na kontroverzni sliki ne nosi svojega ikoničnega zaročnega prstana s safirjem in diamantom niti poročnega prstana.

Da ni razloga za skrb, pravijo viri iz prinčeve bližine. Princ zgolj ne mara nakita.    
Profimedia

Mirror je poročal, da so v Kateini pisarni na vprašanja o njenem prstanu odgovorili, da je bila "kraljeva družina doma, ko je bila fotografija posneta". Princesa sicer vedno nosi prstane v javnosti, njen mož princ William pa že dolgo ne nosi poročnega prstana, kar je nekoliko nenavadno.

Princ se je pred dnevi dobro razpoložen družil z mladimi. Brez prstana.   
Profimedia

Princ Harry na primer vedno nosi poročni prstan. Tudi zato se nekateri zdaj sprašujejo, kako velike so domnevne težave v prestolonaslednikovem zakonu. Seveda nihče še ni potrdil ničesar, a zadnje tedne v britanskih tabloidih spet veliko beremo o tem, da naj bi princ že nekaj časa imel ljubico. Manj senzacionalistični mediji sicer umirjajo žogo in pišejo, da razlogov za skrb ni, princ bojda zgolj ne mara nošenja nakita. 

Zaročna fotografija iz leta 2010 z Dianinim prstanom. A tudi princesa Kate zaročnega in poročnega prstana doma ne nosi.  
Profimedia

Mesec dni pred poroko s Kate je bilo objavljeno, da si med izmenjavo zaobljub ne bo nadel prstana. "Ni ljubitelj nakita. Nikoli ga ni nosil. Sam se je odločil, da tudi poročnega prstana ne bo nosil, in to je njegova osebna izbira," je povedal vir blizu palače.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta