Kako je kozarček marmelade razkril, da je Pique Shakiro z ljubico varal v lastni hiši

D.Ži
19.01.2023 10:29

Zvezdnika sta svoje vihravo razmerje končala že bistveno prej, kot je za to izvedela javnost. Zdaj pevka z bivšim obračunava skozi glasbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Te dni je v središču pozornosti spektakularno razpadla zveza Shakire in njenega nekdanjega partnerja, nogometaša Gerarda Piqueja. Znane so tudi podrobnosti trenutka, ko je pevka ugotovila, da jo njen dragi vara s Claro Chia, zaradi katere jo je kasneje zapustil.

Pevka svoja čustva najraje izraža s pesmijo.
Profimedia

Tuji mediji poročajo, da je 45-letna Shakira na sled varanju prišla, ko je ob vrnitvi z enega od svojih potovanj opazila, da je nekdo pojedel njeno najljubšo jagodno marmelado. O tem poje tudi v videospotu svoje pesmi "Te Felicito", v kateri krivdo za vse težave zvali na Piqueja. V enem od prizorov v spotu odpre hladilnik in v njem najde glavo Raua Alejandra, s katerim je posnela pesem, oboževalci pa sklepajo, da je tako razkrila, kako je izvedela resnico, torej da je Clara jedla njen najljubši namaz, hkrati pa poljubljala njenega partnerja.

Shakira in Gerard sta maja lani po 11 letih končala razmerje, ona pa se je nameravala z otrokoma preseliti v Miami, stran od moškega, ki jo je varal. Ker je njen 91-letni oče hospitaliziran v Barceloni, je selitev preložila.

Shakirina nova pesem je te dni tema medijev po svetu, saj sta jo navdihnila razhod s Piquejem in njegovo razmerje z dekletom, zaradi katerega jo je zapustil. Zdaj je tudi jasno, da sta zvezdnika razmerje prekinila že bistveno prej, kot je za to izvedela javnost.

Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta