Kri ni voda: Slavna igralca po 25 letih zakona izvedela, da sta sorodnika. Se bosta ločila?

D.Ži
21.02.2024 10:18

Eksperiment v dokumentarni oddaji je prinesel neprijetno razkritje, da zvezdnikov ne povezujejo samo čustva, ampak tudi geni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralski par Kevin Bacon (65) in Kyra Sedgwick (58) sta v harmoničnem zakonu že 36 let, a sta šokirala javnost, ko sta razkrila, da sta v krvnem sorodstvu. Leta 2013 se je par pojavil v epizodi televizijske serije "Finding Your Roots", ki se ukvarja s preučevanjem družinskih dreves. Potem sta ugotovila, da sta sorodnika v devetem kolenu.

Kyra Sedgwick in Kevin Bacon na dobrodelni prireditvi v New Yorku.  
Profimedia

"Glej, vedela sem! Vedela sem! Vedela sem! Vedela sem! Vedela sem, da sem v sorodu s Kevinom, mislim, večina belcev si je nekako v sorodu. Iskreno, nisem presenečena. Predvidevala sem, da so zato testirali oba, a sem se morala pretvarjati, da sem presenečena," je po snemanju oddaje povedala igralka.

Veljata za enega najbolj povezanih parov. Očitno tudi gensko.  
Profimedia

Odkritje igralskega para ni prizadelo, čeprav so nekateri menili, da bo sprožilo zakonske težave, celo ločitev. "Vse je dobro, dokler nisva v najožjem sorodstvu," je dejala Sedgwickova, ki je s to izjavo presenetila javnost.

Epizoda je tudi razkrila, da je Kevin 13. bratranec Brada Pitta in 12. bratranec Baracka Obame. "Ne hecam se, vedel sem, da me ne cenijo dovolj," je o razkritju v smehu povedal Bacon.

Kyra Sedgwick in Kevin Bacon na protestu proti uporabi fosilnih goriv v New Yorku. 
Profimedia

Kevin in Kyra sta eden najdlje trajajočih in povezanih parov v Hollywoodu. Pogosto sodelujeta na filmskih prizoriščih. Imata dva otroka, Sosie (31) in Travisa (34).

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta