Smrdeči spomini: Zvezdnik Beverly Hillsa je nekaj časa živel z Bradom Pittom in razkril, da se več dni ni umival

D.Ži
18.01.2024 11:58

Danes sta oba zelo slavna, a preden sta odprla vrata v Hollywood, sta filmska zvezdnika skupaj stanovala v manj uglednem delu Los Angelesa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jason Priestley se spominja, da so fantje večino časa v hladilniku imeli zgolj pivo.  
Profimedia

Igralec Jason Priestley, ki se ga mnogi še vedno spomnijo kot Brandona iz kultne serije Beverly Hills 90210, si je leta 1987 delil stanovanje z Bradom Pittom. Tega zelo posebnega obdobja se spominja z mešanimi občutki.

Preden je zaslovel, je Jason Priestley stanovanje v manj ugledni soseski delil z Bradom Pittom in še enim sostanovalcem.  
Profimedia

Leta 1987 sta s še enim stanovalcem živela v dvosobnem stanovanju v ne preveč privlačnem delu Los Angelesa, preden sta Pitt in Priestley odprla vrata Hollywooda in zaslovela. Danes 54-letni Priestley je med nedavnim gostovanjem pri Kelly Ripa in Marku Consuelosu spregovoril o tistih dneh in dejal, da je bil Pitt spodoben sostanovalec, za razliko od drugega moškega, ki je bil "popolna katastrofa".

Priestley se je spomnil tudi tekmovanja med sostanovalci, katerega cilj je bil zdržati čim dlje brez tuširanja. "Igrali smo igro, da bi videli, kdo bo zdržal najdlje brez prhanja. Zdaj, ko pomislim na to, si rečem: 'Stari, to je grozno, kaj si mislil?'," se spominja igralec.

Brad Pitt je brez prhanja shajal presenetljivo enostavno.  
Profimedia

Ko ga je Kelly Ripa vprašala, kdo se najdlje ni tuširal, je Priestley hitro odgovoril: "Brad. Vedno Brad. Mislim, da tega ne počne več, toda takrat je lahko zdržal dolgo brez tuširanja," je razkril in dodal, da so večino časa v hladilniku imeli zgolj pivo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta