(FOTO) Žena nogometnega zvezdnika pozirala gola, a mnogi so ogorčeni: "Slačite se za všečke, pomislite na družino"

D.Ži
17.11.2023 10:25

Ponosna na svojo zapeljivo postavo se je žena Jamieja Vardyja nastavila fotografskemu objektivu brez oblačil. Ni požela samo navdušenih komentarjev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rebekah Vardy velja za eno najbolj opaznih britanskih nogometnih soprog. 
Profimedia

Žena angleškega nogometaša Jamieja Vardyja, Rebekah Vardy, je ena najbolj znanih britanskih nogometnih soprog. Mnoge je presenetila, ko je na svojem instagramskem profilu, kjer ima kar 400.000 sledilcev, objavila fotografijo, na kateri popolnoma gola pozira na balkonu v Las Vegasu.

In čeprav so ji nekateri sledilci v komentarjih podarili komplimente, nad prizorom vsi niso bili tako navdušeni. "Zakaj?", "Ste žena in mama srednjih let. Pomislite na svojo družino in zadrego, v katero jo spravlja vaša javna golota," "Žalostno je, da se slačite za všečke," je le nekaj očitkov, ki jih je prejela.

Rebeka je znana po škandalih. Lani je zaradi sodne bitke s Coleen Rooney, nekdanjo ženo Wayna Rooneyja, zapravila več kot tri milijone funtov. Primer so pozorno spremljali Britanci in mu nadeli vzdevek "Wagatha Christie".

Maja 2022 je Vardy Coleen Rooney tožila zaradi obrekovanja, leta 2019 jo je obtožila, da je medijem skrivaj izdala informacije o njej.

Rebekah in Jamie Vardy na sodišču, kjer sta se tožila s Coleen Rooney.
Profimedia

Mediji so njun prepir označili za največjo vojno med ženami nogometašev v zgodovini.

Rebekah Vardy je na sodišču trdila, da je Coleen Rooney podatke o njej posredovala medijem. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta