Legendarna Bernarda Jeklin živi v domu s čudovitim razgledom na morje: "Popolnoma brez problemov bom tu do smrti"

D.Ži
26.06.2024 10:53

Mati slovenskega tabloidnega tiska hektičnega življenja v prestolnici prav nič ne pogreša, pogreša pa dobre sogovornike.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bernarda Jeklin preživlja zelo mirne dni v Istri. 
Šimen Zupančič

Dolga leta je kraljevala slovenski tabloidni sceni, ko je še bila glavna urednica revije Lady, danes pa Bernarda Jeklin preživlja bistveno mirnejše dni. Novinarka revije Jana je legendarno urednico obiskala v domu, kjer preživlja svoja upokojenska leta.

Dom se nahaja v idilični istrski vasici. Tam lahko uživa v lepotah vrta, pa tudi ob čudovitem razgledu na morje in okoliške hribe. Spomini na hektično življenje v Ljubljani postajajo vse bolj oddaljeni. 

Pravi, da se ji je življenje v prestolnici malce zamerilo.
Marko Crnkovič

"Pravzaprav mi ni dolgčas. Sedim, malo meditiram, malo premišljujem, da mi je čisto luštno na svetu … Zdaj sem še premalo časa tu, ampak čisto mogoče, da mi bo še tako dolgčas, da bom tulila. Meni lepa okolica ogromno pomeni v življenju. Če pogledam skozi okno, imam krasen razgled – Koper, zadaj Trst, malo na levo Miramar, potem ladjedelnica … Celo panoramo severnega Jadrana imam. Popolnoma brez problemov bom tu do smrti. Popolnoma brez problemov. Ljubljana se mi je že pred kakšnim letom, dvema malo zamerila," je povedala Jeklinova, ki si sobo deli s sostanovalko.

Leta 2009 z viktorjem za življenjsko delo
Robert Balen

V intervjuju za Jano je spregovorila tudi o tem, kako si krajša čas, da pogreša dobre sogovornike in kako se sooča s slovesi v domu.

 

Vaše mnenje šteje! Sodelujte v anketi in pomagajte izboljšati Večer:

Anketa o zadovoljstvu bralcev Večera!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta