Lisca - ko sanje postanejo resničnost!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
21.09.2023 00:00

S trdim delom, pogumnimi idejami, z ljubeznijo do mode in strastjo do lepote je Lisca od ustanovitve leta 1955 postala eden izmed vodilnih ponudnikov perila in kopalk v Evropi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Ime LISCA pomeni kvaliteto, hkrati zgodovino in ponos generacij.

Podjetje je s svojo modno blagovno znamko LISCA prepoznavno v domačem in tudi mednarodnem okolju. S svojimi modnimi kreacijami se ne le postavlja ob bok svetovnim vodilnim znamkam na področju perila in kopalk, ampak modne trende tudi ustvarja.

  

Arhiv Naročnika

Lisca nas vsako sezono navdušuje s kolekcijami, v kateri prav vsaka lahko najde modele zase. Linija Lisca Selection prinaša drzne kroje, eleganco in zapeljive kroje, linija Lisca Fashion je izjemno ženstvena, modele bogatijo prefinjena čipka, romantičnost in dovršeni kroji. Igrivost, barvitost in modnost pa prinašajo modeli linije Lisca Cheek. Ne pozablja pa seveda tudi na moške, njim je namenjena kolekcija spodnjega perila in spalnega programa Lisca Men.

Že kar nekaj časa pa Lisca sledi trendu oziroma gibanju »body positivity«, ki spodbuja ženske, da sprejmejo in ljubijo telo takšno kot je. In z izbiro pravega spodnjega perila ali kopalk lahko povečamo samozavest ne glede na njeno obliko postave in z njim poudarimo njeno naravno lepoto. Liscina kolekcija je zasnovana tako, da z različnimi stili, barvami in res širokim velikostnim asortimanom ustreza raznolikim željam in potrebam žensk. Lisca je z različnimi projekti in vključevanjem žensk različnih postav, starosti in življenjskih zgodb v svoje komunikacijske aktivnosti in prav tako na modne piste pokazala, da se zaveda, da lepota prihaja iz samozavesti in sprejemanja lastnega telesa. 

 

In s čim nas Lisca razveseljuje to sezono? 

Tiste, ki navdušujejo bolj ženstveni modeli, boste v kolekciji lahko izbrale romantične modele s cvetličnimi vzorci in grafičnimi potiski. Eden izmed zanimivih aktualnih modnih trendov je tudi uporaba pižam in perila kot vrhnjega oblačila.

Za tiste, ki želijo brezmejno udobje v mladostnih barvitih modelih igrivih krojev, pa so na voljo modeli perila, športnih oblačil in igrivih pižam.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.