Ljubljenec iz kultne serije spremenjen do neprepoznavnosti: Sodelavci so razkrili, da je v resnici grozen človek

D.Ži
14.09.2022 11:21

Patrick Dempsey se zaveda, da njegova nova pričeska ni všeč vsem. Ali se zaveda tudi tega, koliko živcev je skozi leta požrl igralskim kolegom, pa ne vemo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriški igralec in zvezdnik serije Uvod v anatomijo Patrick Dempsey se je skoraj neprepoznaven pojavil na podelitvi nagrad Disney Legends 2022 v Anaheimu.

Namesto svoje značilne pričeske, daljših temnih las, dopolnjenih z nekaj sivimi prameni, je 56-letni igralec presenetil s platinasto blond lasmi in navdušil zbrane, ne pa tudi oboževalcev.

"Na žalost ali na srečo sem znan po svojih laseh. Zato je to razjezilo veliko ljudi. Ne vedo, kako sprejeti. Ali jim je všeč ali pa spremembo sovražijo," je povedal za Variety.

"Kaj se je zgodilo s Patrickovimi lasmi?", "Potrebujem minuto, da to prebavim", "Je dobil vlogo v Zmajevi hiši?", "Izgleda kot Ken" je le nekaj komentarjev, ki so se razširili po družbenih omrežjih.

Patrick je ljubljenec gledalk postal v priljubljeni seriji Uvod v anatomijo kot Derek "McDreamy" Shepherd, lani pa je javnost izvedela še za njegovo drugo plat osebnosti.

V knjigi "How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy" avtorice Lynette Rice je predstavljena neuradna zgodba iz zakulisja serije. V knjigi najdemo 80 intervjujev s člani igralske zasedbe in drugimi ljudmi, ki so delali na tem projektu. Mnogi za Dempseyja niti slišati več nočejo.

"Teroriziral je svoje kolege in mnogi imajo od njega še vedno neke vrste posttravmatski sindrom," je povedal izvršni producent serije James D. Parriott.

USA. Kate Walsh, Isaiah Washington, Justin Chambers, Patrick Dempsey, Sandra Oh, Katherine Heigl, T.R. Knight, Chandra Wilson James Pickens, Jr., Sara Ramirez and Ellen Pompeo in the ©ABC TV series: Grey's Anatomy -season 1 (2005â€"2020).A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors. Ref: LMK106-J6683-241013Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only.Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets. pictures@lmkmedia.com,Image: 547639243, License: Rights-managed, Restrictions: Supplied by Landmark Media. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets. Per la presente foto non è stata rilasciata liberatoria. Ai sensi di legge e come gi, Model Release: no
Supplied By Lmk/Ipa

"Na snemanju se je precej nosil, ker je vedel, da lahko neha snemati in prestraši ljudi," je dodal Parriott in se spomnil njegovih konfliktov s soigralko Ellen Pompeo, ki je besnela, ker se z igro ni trudil dovolj in se je pogosto pogajal glede prizorov.

Pogosto se je spopadel tudi z avtorico oddaje Shondo Rhimes, kar je na koncu privedlo do odločitve, da njegov lik v 11. sezoni serije umre.

Ruval se je z Isaiahom Washingtonom, ki je v seriji igral njegovega prijatelja, do konflikta pa je prišlo, ko je Dempsey zamudil na snemanje.

Profimedia

"Najprej je zamujal, potem pa je rekel, da ne bo začel snemati, dokler ne pride njegova kolegica Ellen Pompeo. Washington mu je dejal, da ne potrebuje Ellen, in namignil, da je nesposoben," je povedal član takratne produkcijske ekipe. To je razjezilo Patricka, ki se je spustil v Isaiaha, v javnost pa so prišle zgodbe o fizičnem spopadu med njima.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta