(FOTO) Skrivaj posnete fotografije razkrivajo, v kakšnem stanju je Camila po razpadu zveze z DiCapriem

D.Ži
07.09.2022 10:54

Če je kdo pričakoval, da naokoli hodi objokana, se je očitno zelo motil. Čedna samska temnolaska te dni na polno uživa v življenju brez muhastega bivšega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
 
Profimedia

Ves svet se te dni norčuje iz hollywoodskega zvezdnika Leonarda DiCapria, ki je, malo potem ko je dopolnila 25 let, zapustil svojo dolgoletno punco Camilo Morrone. Ta je tako postala nova članica neslavnega kluba žensk, ki so se z njim razšle, ko so dopolnile 25 let. Vse manj se zdi, da gre za naključje.

Profimedia

Po presenetijivi novici, da je razpadla ena najlepših estradnih zvez, se je lepa Camila za nekaj dni umaknila iz javnosti.

Profimedia

Tokrat jo je paparac vendarle opazil. In prizor je za marsikoga nekoliko nepričakovan. Camila namreč kar poka od pozitivne energije. Sveže samska se je zabavala s prijateljicami. Eno od njih je celo celo obiskala na Beverly Hillsu, pri tem pa po ulici hodila s širokim nasmehom. Očitno je več kot pripravljena življenje uspešno nadaljevati brez muhastega DiCapria.

Profimedia

Slednjega so sicer le nekaj ur po objavi novice o razhodu s Camilo že videli z drugim dekletom. Dvojico so opazili, ko sta zapuščala nočni klub v St. Tropezu, govorice o novi ljubezni so se seveda v hipu sprožile in razjezile tiste, ki so verjeli, da je Leo s Camilo končno našel ljubezen svojega življenja.

Profimedia

Novo dekle, ki je oskarjevcu očitno ukradlo srce, naj bi bila komaj 22-letna ukrajinska manekenka Maria Beregova. Lepotica trenutno živi v Londonu, potem ko se je ločila od moža Masouda Abdelhafida. Masoud je lastnik velike modne verige v Monaku in je vnuk ministra za zunanje zadeve in bivši zvesti Gadafijev služabnik. Lokalni prebivalci mu zaradi široke razgledanosti pravijo "hodeča enciklopedija", kako je našel Beregovo in kako dolgo je trajal njun zakon, ni znano.

Maria Beregova naj bi bila nova DiCaprieva izbranka. Dvojica informacije še ni potrdila. 
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta