(VIDEO) Povsem nepričakovano je umrl komaj 28-letni spletni vplivnež, ki se je rad šalil na račun lastne teže

D.Ži
09.09.2022 09:29

Novica, ki je pretresla na tisoče oboževalcev, še najbolj pa njegove svojce. Mnogo prezgodaj se je poslovil tiktoker, ki mu je sledilo več kot 140.000 ljudi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Izraelski tiktoker Idan Ohayon je umrl pri komaj 28 letih, je potrdila njegova družina.

Po poročanju Yneta je Ohayon umrl v noči na torek v medicinskem centru Barzilai v Aškelonu, obalnem mestu 50 kilometrov južno od Tel Aviva.

Ohayonova družina je povedala, da je bil vzrok smrti njegovo slabo zdravstveno stanje, pokopali so ga na pokopališču Kirjat Gat.

Priljubljeni uporabnik družbenih omrežij je imel več kot 140.000 sledilcev na TikToku in 52.000 na Instagramu. Redno je objavljal videoposnetke svojega prehranjevanja in se posmehoval lastni teži.

@idan_ohayon 😍woww#viral #foryou #freelove #injara ♬ צליל מקורי - Idan ohayon

Pred nekaj meseci je Ohayon objavil, da si bo vzel nekaj premora od družbenih omrežij.

V začetku tega leta je bil izbran za resničnostno serijo The Creatoks skupaj s številnimi drugimi internetnimi zvezdniki, ki so se nato potegovali za naziv najboljšega ustvarjalca spletnih vsebin v Izraelu.

Odkar je svojce in sledilce pretresla novica o Ohayonovi smrti, se javnost od njega poslavlja na spletu. Mnogi ne morejo dojeti, da je njegovo življenje bilo tako kratko in družini izrekajo sožalje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta