Na bencinski črpalki po novem tudi najboljši hot dog

. .
21.02.2023 13:07

Letos je MOL Slovenija prejel kar dve priznanji, in sicer za Fresh Corner Hot Dog in za MOL EVO Plus Premium goriva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sandi Fiser

Izbran produkt leta (Voted Product of the Year) je univerzalen in verodostojen znak potrošniškega glasu in izbire ter prepoznavnosti in velja za največjo svetovno potrošniško-glasovana nagrada za trženje inovacij. Letos je MOL Slovenija prejel kar dve priznanji, in sicer za Fresh Corner Hot Dog in za MOL EVO Plus Premium goriva.

Raziskavo med slovenskimi kupci pa izvaja raziskovalno podjetje Nielsen, ki zagotavlja strokovno, neodvisno in na širokem vzorcu slovenskih kupcev izvedeno raziskavo.

Sandi Fiser

V MOL Slovenija verjamejo v kakovost nagrajenih produktov in zadovoljstvo kupcev. Izboljšana premium goriva EVO Plus namreč zagotavljajo kar trojni učinek: večjo moč motorja, daljšo življenjsko dobo motorja in manj emisij. Goriva MOL EVO namreč vsebujejo posebne dodatke razvite za goriva MOL, imenovane inteligentna MOL EVOTECH formula, ki ima ugodne učinke na motorje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.