Na Hrvaškem dopustuje eden najbolj vročih pevcev na svetu, vajen vreščanja najstnic. Tako se je obnašal med večerjo

D.Ži
10.08.2023 10:23

Da prihaja velika zvezda, je bilo znano, a v restavraciji niso razkrili, kdo bo njihov slavni gost. Zdaj je jasno, da gre za nekdanjega člana popularne fantovske skupine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Skupina One Directon je nekoč sprožala histerijo na vseh koncih sveta.
Profimedia

Irski pevec Niall Horan, znan tudi kot nekdanji član megapopularne skupine One Direction, je obiskal Hvar. Ena od restavracij na hvarski rivi se je na družbenih omrežjih pohvalila s fotografijo slavnega gosta.

"Počaščeni, da smo gostili zvezdo One Direction, Nialla Horana," so zapisali.

Z obiskom slavnega pevca se je pohvalila tudi hrvaška tiktokerica. "Prejšnji teden so mi povedali, da v restavracijo prihaja zvezdnik, niso pa povedali kateri, prosili so le za mizo z malo več zasebnosti. Večer je bil res lep, s čudovitim sončnim zahodom, na koncu se je izkazalo, da je to Niall Horan iz One Direction," je povedala v videu in dodala, da je bil zelo "prijazen in skromen", piše Index.hr.

@granchichi Jeste li ikada upoznali celebrity osobu? #fyp #foryoupage #viral #hvarisland #hvarcroatia ♬ original sound - Petra 🤍

Horan je svojo ljubezen do Hrvaške pokazal že med svetovnim prvenstvom v nogometu 2018, ko je navijal za hrvaško izbrano vrsto.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta