Turistko šokirala cena morske večerje na Hvaru: "Ne vem, ali je res bilo vredno tega denarja"

D.Ži
07.08.2023 08:55

Ameriška spletna vplivnica si je z družbo privoščila morsko večerjo na popularni lokaciji. Zdaj ni prepričana, da je bilo vredno tega denarja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tiktokerica Teona iz New Yorka je pred kratkim obiskala Hvar, kjer so jo, kot pravi, presenetile cene hrane. V restavraciji si je z družbo privoščila črno rižoto, sipe, ocvrte lignje, ribji brodet, kapitanov krožnik ter pila vino in mineralno vodo. Postavitev mize je bila vključena v ceno. Račun je na koncu nanesel 402,42 evra.

"To se zgodi, ko sprejmeš natakarjevo priporočilo za predjed in glavno jed. Vprašal nas je tudi, koliko smo lačni, in rekli smo, da ne preveč. Sprašujem se, kakšen bi bil račun, če bi rekli, da smo lačni," je v videu rekla Teona. Poudarila pa je, da ji je Hvar na splošno zelo všeč.

Image: 741642266, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: no
Profimedia

Nekateri njeni sledilci so ji v komentarjih sporočili, da se strinjajo z njo in da "vse skupaj ne bi smelo stati več kot 50 evrov", drugi pa so ji odvrnili, da naj ne bo presenečena.

Video si lahko ogledate TUKAJ. 

"Sredi sezone si sedela v znani restavraciji na vrhunski lokaciji, pojedla polovico morja in potem si presenečena nad računom," je eden od komentarjev. Mnogi so zapisali, da bi morala pred naročilom pogledati cenik.

Teona, ki se na družbenih omrežjih predstavlja kot modna, lepotna in popotniška blogerka, je v novem videu končno spregovorila in se lotila komentarjev. Povedala je, da ni pričakovala toliko komentarjev, ampak se je le želela pošaliti. Dodala je, da se ji zdi, da je Hvar v primerjavi z drugimi mesti na Hrvaškem precej dražji, a da je to ne preseneča.

Image: 468353151, License: Royalty-free, Restrictions:, Model Release: no
Profimedia

V videu je povedala, da so jo ljudje, pri katerih je bivala, opozorili, da obstajajo deli mesta, kjer je vse veliko dražje. "Na koncu smo šli prav v takšno restavracijo. Videli smo jedilni list in cene, želeli smo poskusiti hrano, ki je še nismo jedli. Bilo je lepo, a ne vem, ali je res bilo vredno tega denarja," je zaključila Teona.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta