Na TV Slovenija se vrača nekdaj zelo priljubljena voditeljica. Zgodba s Planet TV se ni izšla

D.Ži
02.06.2022 08:45

Dolga leta je bila eden najbolj prepoznavnih obrazov oddaje Dobro jutro, nato so jo zvabili h konkurenci. Zdaj se tako rekoč vrača domov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Slika iz nekih drugih časov. Katja Tratnik, Rok Smolej in Ana Tavčar leta 2011.
Stane Sršen

Roko na srce, vedno smo nekako slutili, da se bo vrnila tja, kjer jo gledalci vidijo najraje. V oddaji Dobro jutro na TV Slovenija in zdi se skoraj nepojmljivo, da je od tam sploh odšla. Zdaj se Katja Tratnik, ena najbolj priljubljenih voditeljic te oddaje, vrača med jutranjike.

Janez Kotar

Novico so precej diskretno na svojem Facebook profilu razkrili kar ustvarjalci jutranje oddaje sami. Najavili so, da se vrača znana igra s kocko, hkrati pa s fotografijo razkrili, da se s kocko vrača tudi nepričakovano dolgolasa Katja Tratnik. Odzivi so izrazito pozitivni.

Voditeljica, ki je bila dolga leta zaščitni znak te oddaje, se je s Kolodvorske poslovila zato, da bi vodila oddajo Dan na Planet TV, ki pa se ni izkazala za prav veliko uspešnico. Zdaj se vrača v poletnem terminu.

Stane Sršen

Že ob 20. obletnici oddaje Dobro jutro je, ko so jo gostili kot nekdanjo kolegico, dala jasno vedeti, da bi se rada vrnila na voditeljski stolček. Njena druga služba na brniškem letališču ni skrivnost, a je jasno, da je televizija njena prva ljubezen. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta