Šefi, jo slišite? Nuša Lesar se je na vodstvo oddaje obrnila s prošnjo, ki zaenkrat ostaja neuslišana

D.Ži
17.03.2022 09:42

Po dolgih letih vodenja oddaje Svet si je priljubljena voditeljica zaželela spremembe. Njena prošnja je zelo skromna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok Tržan

Priljubljena voditeljica Nuša Lesar že vrsto let stoji za voditeljskim pultom informativne oddaje Svet na Kanalu A. Poudarek je tokrat na besedi "stoji". In stanja ima očitno že dovolj, tudi zato, ker nas skozi novice dneva običajno pelje v čevljih z vrtoglavo visoko peto, kar je sicer lepo za pogledati, udobno pa malo manj. Na svojem Instagramu je razrila, da je svoje nadrejene že večkrat prosila za stol. Njena želja zaenkrat ostaja neuresničena. 

"Že leta skrajno neuspešno lobiram za stol med vodenjem. A lahko prosim nekdo mojim šefom pove, da mi paše?" je zapisala na svojem profilu. Dodala je tudi fotografijo, na kateri jo vidimo med sedenjem na visokem barskem stolčku. V zapeljivi pozi je težko prezreti razporek krila, ki je razkril njene lepe noge. Njeni spletni sledilci se v glavnem strinjajo, da ne bi bilo prav nič narobe, če bi novice dneva izvedeli na tak način. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta