Ženska s kletvicami napadla šokirano voditeljico Sveta na Kanalu A

D.Ži
18.11.2021 07:10

Nuša Lesar ob bližnjem srečanju s kolesarko ni mogla verjeti svojim očem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rok Tržan

Živemu človeku se vse zgodi in v času, ko lahko očitno vsak vsakomur brez posledic reče kar koli, lahko drug od drugega pričakujemo marsikaj. To je na lastni koži izkusila tudi prijazna in vedno simpatično nasmejana Nuša Lesar, voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A. Ta je s svojimi sledilci na Instagramu delila neprijetno zgodbo, ki je nastala ob njenem bližnjem srečanju s kolesarko. Manjši incident se je srečno končal, Nušo pa je pretresel odziv starejše kolesarke. Ne le, da jo je zelo grdo pogledala, zavpila je tudi: "Ti pi*** ena." Nuši je gospa nato pokazala še iztegnjeni sredinec. 

Dogodek je Nušo napolnil z neprijetnimi občutki, nad odzivom je bila šokirana. No, kasneje je vendarle prišla k sebi in na svojem profilu objavila: "Potem ko mi je gospa na kolesu zagrenila dan s sočnim besednjakom in direkt v fris stegnjenim sredincem, ste me vi spet spravili v boljšo voljo. Včasih ne vem, zakaj imam IG, včasih pa vem. Danes vem. Zato, da kdaj jaz vas spravim v boljšo voljo, kdaj pa vi mene. Hvala, ker ste," je zapisala voditeljica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta