Od piflarke do seksi informativke: Še prepoznate Nušo Lesar?

Denis Živčec Denis Živčec
06.09.2017 10:03

Tako se je v zadnjih osmih letih spremenila voditeljica oddaje Svet na Kanalu A.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nuša Lesar leta 2009, na začetku svoje televizijske poti.
Pro Plus

Kar nekako ne opazimo, kako se spreminjajo obrazi, ki jih vsak dan videvamo na malih ekranih. Pa se. Precej nostalgična je te dni Nuša Lesar, lepa voditeljica oddaje Svet na Kanalu A, ki praznuje obletnico.

Zadnji avgustovski dan je na facebooku delila čustven zapis: "Pred osmimi leti sem na ta dan prvič vodila oddajo Svet. Če danes pogledam nazaj, se ne morem odločiti, ali sem bila tako pogumna ali tako naivna, da sem se pri svojih 22 letih sploh spustila v kaj takega ... Nekako se je vse izteklo tako, da sem srečna. Da me obdaja ekipa, ki ji težko rečem kako drugače kot svetovna in da imamo gledalce, ki jim težko sploh kaj rečem, ker ni besed, ki bi opisale hvaležnost in ponos, da me in nas spremljate vsako leto znova. Hvala vsem, ki ste me v vseh teh letih kaj naučili, mi dali koristen nasvet ali konstruktivno kritiko in vsem, ki mi kdaj pa kdaj namenite kakšno lepo besedo."

Nuša Lesar in Uroš Slak 31. avgusta 2009.
Pro Plus
Nuša Lesar danes.
Rok Tržan
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta