Pravi naslov, ko kupujete dober rabljen avto

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
18.10.2023 09:20

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Avtocentera na Ptujski cesti 132 v Mariboru vas čaka širok nabor vozil – imajo malo prevoženih kilometrov in vse lastnosti novega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Center, ki deluje pod preverjeno in v evropskem prostoru dodobra uveljavljeno blagovno znamko Emil Frey Select, se razteza na površini slabih 1.000 kvadratnih metrov in sprejme pod streho prek sto vozil. Mariborski Emil Frey Select je na Štajerskem največji center za odkup in prodajo rabljenih vozil pod okriljem skupine Emil Frey Slovenija. Poleg tega, da je tukaj mogoče dobiti preverjena malo vožena vozil vseh znamk, so na lokaciji na voljo tudi certificirana rabljena vozila Mercedes-Benz Certified, ki kupcem zagotavljajo še dodatno zanesljivost.  

Poleg široke in preverjene ponudbe vozil so pri Emil Frey Avtocentru poskrbeli, da so njihova malo vožena vozila cenovno dostopna širši množici kupcev. Izbrano vozilo lahko ob nakupu z Emil Frey Select Financiranjem odpeljete s samo 10 % pologa.

Malo vožena vozila z znano zgodovino

Vozila z oznako Emil Frey Select imajo preverjeno poreklo in so kot nova. Dodatno prednost predstavlja tudi dejstvo, da večino vozil v pestri ponudbi predstavljajo “hišne” znamke skupine Emil Frey. Vsa vozila z oznako Emil Frey Select so podrobno pregledana s strani visoko usposobljenih strokovnjakov, mnoga med njimi so še vedno v tovarniški garanciji, kar daje kupcu dodaten občutek, da vozi skoraj novo vozilo.

Na enem mestu rabljena vozila vseh znamk 

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select odkupujejo in prodajajo vozila vseh znamk. To pomeni, da lahko kupci na enem mestu izbirajo med zares širokim naborom vozil različnih cenovnih razredov in ohranjenosti. Kot že omenjeno, med ponudbo prevladujejo vozila znamk pod okriljem skupine Emil Frey.

Arhiv Naročnika

Mercedes kot ob prvi registraciji

V mariborskem Centru rabljenih vozil Emil Frey Select so na voljo tudi certificirana rabljena vozila Mercedes-Benz. Oznako Mercedes-Benz Certified prejmejo samo tista vozila te znamke, ki imajo manj kot 120.000 prevoženih kilometrov in niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled. Poleg tega kupci ob nakupu vozil Mercedes-Benz Certified prejmejo dodatno enoletno jamstvo, zagotovljena je preverjena zgodovina vozila in preverjena kilometrina, vsa vozila so redno servisirana in imajo več kot 5.000 ali vsaj 4 mesece do naslednjega servisa. 

Arhiv Naročnika

Po meri kupca 

Nakupni proces vozil z oznako Emil Frey Select in Mercedes-Benz Certified je po meri kupca. Izkušeni prodajni svetovalci vas strokovno vodijo skozi postopek ocene in odkupa vašega rabljenega vozila oziroma vam pomagajo z nasveti pri nakupu novega. Izbrano vozilo lahko pred dokončnim nakupom odpeljete tudi na brezplačno testno vožnjo. Ob odločitvi za nakup vam prodajni svetovalci pripravijo ugodne, kupcem prilagojene pakete financiranja ter sklenitev zavarovanja avtomobila po meri. 

Posebna ponudba ob nakupu rabljenih vozil 

Če iščete kot nov rabljen avto in želite zagotovilo, da je vozilo preverjeno, brezhibno in zanesljivo, potem je Center rabljenih vozil Emil Frey Select na Ptujski cesti 132 v Mariboru pravi naslov. K odločitvi za nakup vašega novega rabljenega avta bodo zagotovo pripomogle posebne ugodnosti. Vabljeni. 

Arhiv Naročnika

Vsebino omogoča: Emil Frey Avtocenter d.o.o.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.