Pretresljivo: Iris Mulej z rešilcem prepeljali na urgenco, pravi, da brez pomoči ne bi bila več živa

D.Ži
28.11.2022 09:19

Močno je zaskrbelo svojce in spletne sledilce ene najlepših Slovenk, ko se je ta v Črni gori znašla v zdravstveni stiski.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Vanovšek

Nič kaj lepo se ni vstop v praznični del leta začel za Iris Mulej. Ena najlepših Slovenk, nekdanja mis Universe Slovenije in mis Slovenije, je te dni doživela pravo zdravstveno dramo. Že nekaj časa z družino živi v Črni gori, utrinke svoje družinske idile pa redno deli na Instagramu. Free_Spirit_Mama ima več kot 48 tisoč sledilcev. In te je močno zaskrbelo, ko je na storyjih objavila fotografije iz bolnišnice.

V roko so ji zdravstveni delavci vstavili infuzijo. "Nikoli si ne bi mislila, da se bom kdaj peljala na urgenco z rešilcem ... če ne bi bilo včeraj ob meni Admirja in res odlične Kotorske urgence, me verjetno danes ne bi bilo več tu," je zapisala. 

Kaj točno se ji je zgodilo, ni želela razkriti, je pa sporočila, da sta bila njena otroka prvič brez nje, saj je morala ostati v bolnišnici. Močno stiskamo pesti in Iris želimo uspešno okrevanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta