(FOTO) Mlada DiCaprieva punca pokazala svoje čudovito telo, a na plaži so vsi gledali le njenega očeta. To je razlog ...

D.Ži
04.07.2022 09:55

Ne zgodi se prav pogosto, da mladim lepoticam pozornost ukradejo očetje. Camili Morrone se je zgodilo prav to.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Camila Morrone, 25-letna punca hollywoodskega zapeljivca Leonarda DiCapria, je na plaži v Malibuju razkazovala svoje čare v razgaljujočih belih bikinkah.

Profimedia

Družbo ji je delal še en moški, njen oče Maximo Morrone, ki je mladostni Camili ukradel pozornost s svojimi vrhunsko izklesanimi trebušnimi mišicami.

Profimedia

Maximo in Camilina mama Lucila Sola sta bila poročena med letoma 1997 in 2006, Argentinec pa je v svetu estrade znan po vlogi v seriji "Los Luchadores".

Profimedia

Na novih fotografijah, ki jih je posnel paparac, vidimo, da si je Camila lase pobarvala na svetlo oranžno barvo, njenega slavnega fanta Leonarda pa ni bilo na spregled.

Profimedia

Lepotica argentinskih korenin je Leonardova najdaljša zveza, skupaj sta že od leta 2017. Manekenke so nasploh nekoč bile njegova šibka točka. Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn in Eva Herzigova so le nekatere od lepotic, ki jih je ljubil v preteklosti.

Profimedia

Menda so ga vse zapustile prav zato, ker se ni hotel poročiti in ustaliti, a kot kaže, je le čakal na tisto pravo.

Profimedia

Igralec še vedno nosi naziv enega najbolj zaželenih moških našega časa, kar prav nič pa ne moti njegove izbranke. Ta je od njega mlajša kar 22 let. Parček se le redko loči.

Profimedia

Čeprav govorice, da sta se zaročila, krožijo že dlje časa, dvojica o tem modro molči.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta