Raay in Marjetka temeljito začinila svoj zakon: "Na 19. obletnico sva potrebovala spremembo"

D.Ži
20.12.2022 08:52

Romantične večere v dvoje na svojo obletnico, skupne večere, kozarček vina, sta zamenjala za nekaj povsem drugega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Marjetka in Raay sta priznala, da sta zadnja leta svojo ljubezen, skupni čas in strast vlagala v svojo zgodbo Maraaya, ki z izjemno življenjskimi besedili vedno več pomeni ne le njima, pač pa tudi ljudem, kar dokazujejo polne dvorane po Sloveniji. Ena večjih je bila na Gorenjskem. Velika dvorana v Cerkljah na Gorenjskem je prav na dan kronanja njune ljubezni, 15. decembra, zamenjala romantično večerjo v dvoje z več kot 400 obiskovalci. Tako sta naša glasbena zakonca temeljito začinila ta posebni dan.

Osebni arhiv

Kljub temu da je bil četrtek, sta se Marjetka in Raay odločila, da želita prvi večji koncert s svojo glasbo prirediti prav na obletnico. 19. leto ljubezni sta praznovala na odru. Vrtiljak čustev, smeha, ljubezni, solz, sreče, topline je preplavil nabito polno dvorano v Cerkljah, ki je bila razprodana že v začetku meseca. Marjetka je z obiskovalci delila svoje zgodbe, misli in modrosti in osupnila vse obiskovalce v dvorani z izjemno čustvenim koncertom.

Vrtiljak čustev na koncertih, ko Marjetka razlije svojo dušo in pesmi, ki se že tako izjemno dotikajo src, začini in jim doda življenjsko zgodbo.
Osebni arhiv

V Cerkljah na Gorenjskem so ob polni dvorani zazvenele njune uspešnice, kot so 1000 let, Življenje, Sva, Dobr gre, Drevo, Zdaj pa greš … Občinstvu sta predstavila tudi skladbe, ki sta jih do zdaj skrbno čuvala le zase. “To je bilo najlepše darilo in obletnica, ki si jo bom zapomnila za vse življenje … Že misel na včerajšnji koncert in vtise nama naježi kožo, to je nekaj, kar sva si že dolgo želela in zaradi česar sva s tako strastjo ustvarjala, vesela sva, da so z nama v  živo najine pesmi in zgodbe doživeli tudi najini poslušalci,” sporočata Marjetka in Raay. 

Osebni arhiv

Publiko sta ‘pocrkljala’ tudi z gosti, ki jih nista napovedala. Kvatropirci, ki so z Maraayo posneli duet Življenje, so bili presenečenje večera, za posebo čustven trenutek pa so poskrbele Marjetkine učenke iz njene pevske šole Popsing, s katerimi so skupaj na prav poseben način izvedle pesem Drevo. 

Ponavadi Marjetka gane do solz obiskovalce, tokrat pa je njo na odru presenetila tudi dolgoletna prijateljica Ana iz srednje šole. Zelo poseben in oseben trenutek. 

Maraaya bosta na vse praznike, ki sta jih sicer preživela v dvoje ali z družino, tokrat na odru. 25.12. sta gosta Jana Plestenjaka v Cankarjevem domu, 31.12. pa bosta s svojim bendom na glavnem odru v Sloveniji, na Kongresnem trgu v Ljubljani, prav na prehodu v novo leto glavno ime letošnjega silvestrovanja v Ljubljani.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta