Samska ali ne? Petra Kerčmar zelo odkrito spregovorila o ljubezni po koncu zveze z Urošem Slakom

D.Ži
29.11.2023 09:54

O zasebnem življenju nikoli ni rada kramljala, tokrat pa je nekdanji sodelavki Urški Pirš odgovorila tudi na nekaj zelo intimnih vprašanj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Jaz mislim, da je lepo, da se spreminjamo," pravi Petra Kerčmar. 
Urša Premik

Petra Kerčmar nam družbo v dnevnih sobah dela tako pogosto, da imajo mnogi občutek, da je njihova dobra znanka. V resnici pa o njej in njenem zasebnem življenju vemo zelo malo, tudi zato, ker nikoli ni pretirano svoje zasebnosti razgaljala v intervjujih. Tudi po razhodu z Urošem Slakom, nekdanjim partnerjem in novinarskim kolegom na Pop TV, ni nikoli prav velikodušno kramljala, zato je toliko bolj presenetljivo, da se je o povsem zasebnih rečeh sproščeno razgovorila v podkastu Greenroom s svojo nekdanjo kolegico Urško Pirš

Petra je že nekaj časa srečno samska.  
Ana Gregorič

Voditeljica oddaje 24ur je spregovorila tudi o staranju. "Jaz mislim, da je lepo, da se spreminjamo. Da ne izgledamo 25, če nismo 25, če smo 40, smo 40, če smo 50, smo 50. Je pa vseeno fino, da lepo izgledamo. Jaz sem odprta za te zadeve, naj vsak počne s svojim telesom, obrazom, kar želi, jaz vem, koliko sem stara in ne skrivam tega," je dejala. 

Njen abraham je že za vogalom, gledalci se zagotovo strinjajo, da je videti odlično. Že nekaj let je samska, iz razmerja s Slakom ima 16-letnega sina. Z bivšim ohranjata korektne odnose, oba si želita edinca s skupnimi močmi vzgojiti čim bolje. 

Petra Kerčmar in Jani Muhič v oddaji 24Ur. 
Arhiv Pop Tv

"Neizmerno sem ponosna, da nama je res uspelo oblikovati tako lepo osebnost, tako čustveno. Je tak empatičen najstnik ... Zanimajo ga kmetija, narava, bioprehrana," ponosno pripoveduje. S sinom rada tudi potujeta. 

O ljubezni pa je v podkastu Greenroom povedala: "Sama sebi sem ta hip zelo dovolj."  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta