Navihano! Kate in William nepričakovano odkrila pikantnosti iz svojega zasebnega življenja: "Princ ima umazane misli"

D.Ži
16.10.2023 12:10

Britanski prestolonasledniški par je gostoval na radiu in odgovarjal na vprašanja o svojih klepetalnih navadah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kate in William rada klepetata na WhatsAppu, zelo izvirna sta tudi pri izbiri emotikonov. 
Profimedia

Princesa Kate in princ William sta gostovala na BBC Radiu 1 ob svetovnem dnevu duševnega zdravja. Kraljevi parček je v etru nepričakovano razkril tudi nekaj zanimivih drobcev iz svoje zasebnosti.

Prestolonaslednika sta gostovala v oddaji "Going Home", kjer sta med drugim govorila o uporabi emotikonov. Ob tej priložnosti je voditeljica Vick Hope kraljevi par vprašala, katere emotikone najpogosteje uporabljata pri komunikaciji prek mobilnega telefona.

42-letno valižansko princeso so v bolnišnico sprejeli v torek.
Profimedia

Kate se je pošalila, da je to odvisno od tega, v kateri skupini na WhatsAppu teče klepet, če gre za družinsko skupino, potem je bolj previdna. Princ William je njene besede nadgradil z izjavo, da so mu rekli, da mora namesto podobe jajčevcev raje izbrati nekaj drugega, saj jajčevci niso primerni. Izkušeni spletni klepetalci dobro vedo, da je emotikon jajčevca pogosto uporabljen tudi kot simbol za penis. 

Kate rada uporablja emotikona srca in histeričnega smeha.
Profimedia

"Večinoma sem uporabljal emotikon jajčevca, vendar sem moral malo odrasti, tako da zdaj uporabljam smeška z očmi, ki se dvigajo in spuščajo, ter usti," je povedal William, medtem ko je Kate povedala, da največ uporablja emotikon srca, nato jokajočega in na koncu podobo histeričnega smeha, ko gre kaj narobe.

Na njune izjave nista ostala imuna voditelja Jordan North in Vick Hope, ki sta bili nad Williamovim odgovorom sprva nekoliko šokirana, nato pa navdušena.

Princ je izvedel, da jajčevec ni najprimernejša izbira. 
Profimedia

North je rekel: "Rekel je jajčevec, kar je genialno," Vick Hope pa je dodala: "Ve, kaj potrebuje. Ima umazane misli.''

Kate in William sta sicer znana po svoji sproščenosti in zdi se, da je kraljevi par vsako leto še malo bolj sproščen, kot bi želela pokazati, da sta le navaden zakonski par z običajnim vsakdanom. Kar seveda niti približno ne drži. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta