(FOTO) Huda nesreča doletela Zvezdano Mlakar, njen dom je zajel ogenj: "Smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa"

D.Ži
28.11.2023 09:46

Medtem ko je odgovarjala na elektronsko pošto, je igralka in voditeljica opazila bel dim, ki se je valil iz garaže.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zvezdana Mlakar: "Moj dom je ranjen, globoko v drobovje."
Rok Mlinar

Nesreča nikoli ne počiva in tik pred koncem leta, ki naj bi bil poln veselja in praznovanj, je doletela tudi Zvezdano Mlakar. Naša igralka in voditeljica je namreč opazno pretresena na družbenih omrežjih sporočila, da se je v svojem domu morala spopasti z ognjem. 

"Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni," pravi pretresena Zvezdana Mlakar.
Rok Mlinar

"Ko sem zjutraj sedla k računalniku, da bi po mailu odgovorila na pošto, ki me je vrgla iz tira, ki se je dotaknila moje globoke družinske bolečine, sem zagledala tak bel dim, ki se je valil iz garaže. Ta se je kmalu spremenil v črno plazečo gmoto, plameni so sikali v njem, jaz pa sem v hipu pozabila nujno številko za pomoč. Nisem se je spomnila. Hvala Bogu, da smo v kurilnici imeli celo 5 gasilnih aparatov, ker smo v tistem kaosu našli le tri. Z njimi in vodo smo se rešili najhujšega. Hvala Bogu, da se nisem znašla doma sama," je objavila na Facebooku in Instagramu, kljub vsemu vendarle srečna, da so vsi še živi in zdravi, čeprav je zagorel celoten kletni prostor. Ostala ji je le ena cela slika.  

Požar jo je pretresel do kosti, pravi, da na stvari v življenju zdaj gleda drugače. "Ko ti zagori dom, se te dotakne in te za vedno spremeni. Cel dan premišljujem o ljudeh, ki so v poplavah izgubili dom, o ljudeh, ki jim domove rušijo rakete. Vedno sem sočustvovala z njimi, a po tej izkušnji razumem tudi drugače. Moj dom je ranjen, globoko v drobovje, smo brez gretja in trenutno še brez marsičesa, kar je za normalno življenje pomembnega. A smo živi, dom še vedno stoji," piše igralka. 

Spletni sledilci so jo v težkih dneh zasuli s komentarji sočutja. Želijo ji, da bi lahko čim prej normalno zaživela v svojem domu, pošiljajo ji dobre misli. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta