Slovenska pevka zatipala bulo in doživela nočno moro: "Celo telo je bilo v krču, tresla sem se, jokala, kričala"

15.01.2024 10:42

Mazilo in antibiotiki niso pomagali, bilo je le še slabše, na koncu roke ni mogla več niti premakniti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Gaja Prestor ni ena tistih slovenskih vplivnic, ki bi na družbenih omrežjih objavljala zgolj prečudovite reči in ustvarjala iluzijo o svojem brezhibnem, že skoraj pravljičnem življenju. Še dobro se spomnimo, kako je poročala o svoji covidni agoniji, ki jo je preživljala med dopustom na Tajskem, kjer je nekaj časa morala celo preživeti v izolaciji, dasiravno je šlo za lepo hiško ob plaži. Tokrat se je spet razpisala o svojih zdravstvenih težavah in s sledilci delila sila neprijetno izkušnjo, skozi katero se je prebila s stisnjenimi zobmi. Z iskreno izpovedjo je lepa pevka želela opozoriti tudi druge.

V instagramovski zgodbi je povedala: "Meni se je v začetku tedna naredila na podpazduhi ena oteklina. In ta oteklina je zelo hitro prerasla v manjšo bulico, ampak ta bulica je res zelo bolela." Bolečino je sprva blažila s protibolečinskimi tabletami, ki pa so zalegle le delno, prijele so zgolj za dve uri, nato je bilo še slabše.

"Vsak dan, ko sem se zbudila, je bila ta bula večja in bolj trda in bolj boleča," pripoveduje Gaja Prestor.
Profimedia

"Vsak dan, ko sem se zbudila, je bila ta bula večja in bolj trda in bolj boleča. In potem je prišlo do tega, da skoraj nisem mogla več roke dvigniti," pripoveduje Gaja. Dobila je mazilo in antibiotike, a bilo je le še slabše, na koncu roke ni mogla več premikati, saj je ni čutila, postala je tudi omotična, zato so jo na urgenci takoj sprejeli. 

"Ko sem pokazala zdravniku, me je takoj poslal v operacijsko, ker je bilo že toliko enega gnoja, kar je nevarno," pripoveduje in dodaja, da je pod pazduho limfni sistem, nevarnost zastrupitve je bila velika. Tudi sam operativni poseg je bil kot iz nočne more. "Najhujša stvar, ki sem jo doživela v življenju, je bil ta poseg. Ker mi ni prijela lokalna anestezija, ker je bilo že vse toliko vneto in razširjeno," se spominja nepopisnih bolečin. 

"Celo telo je bilo v krču, tresla sem se, jokala, kričala … Da so meni vse to očistili in zdrgnili dol … v glavnem, najhujša bolečina, ki sem jo kadarkoli v življenju doživela," pravi Gaja. A minilo je, zdaj pa svoje spletne sledilce svari, naj v takih situacijah ne čakajo do zadnjega, saj se zaplete pogosto da preprečiti že mnogo prej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta