Šokantno priznanje Cameron Diaz: Podtaknili so mi službo mule, morala bi tihotapiti mamila v Maroko

D.Ži
13.07.2022 09:40

Ena najbolj atraktivnih igralk je z javnostjo delila nenavadno zgodbo o tem, kako je skoraj postala mednarodna preprodajalka prepovedanih substanc.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Cameron Diaz je med nedavnim gostovanjem v podkastu Second Life razkrila, da je skoraj postala preprodajalka mamil.

V svojih zgodnjih dvajsetih je Diaz leto dni živela v Parizu, kjer je iskala srečo v manekenskih vodah. Brez posebnega uspeha. "Tam sem bila eno leto in nisem delala niti dneva. Nikoli mi ni uspelo najti službe. Dobila sem eno, a mislim, da je bila to služba mule, ki bi morala prevažati mamila v Maroko," je igralka povedala v podcastu.

Dodala je, da so jo ob prihodu na letališče v Maroku povprašali po vsebini kovčka, ki ga je nosila in ki ni bil njen, ampak ji ga je dal njen "delodajalec".

"Takrat sem se prvič vprašala: 'Kaj za vraga je v tem kovčku?' Bila sem svetlolasa in modrooka deklica v Maroku v 90-ih letih. Nosila sem strgane kavbojke in čevlje s platformo, imela spuščene lase ... Sploh ni bilo varno," je dejala. Povedala je, da je nato osebju pojasnila, da to ni njen kovček in da nima pojma, čigav je. To je, je opozorila, izgovor, ki "na današnjih letališčih nikoli ne bi deloval".

Profimedia

Sklenila je, da je to edina služba, ki jo je sprejela v Parizu. K sreči je kmalu zatem dobila vlogo v filmu Maska (1994), ta pa ji je utrla pot med hollywoodske zvezde.

Reuters

Cameron Diaz je leta 2018 objavila, da se umika iz igralstva, da bi se osredotočila na druga področja svojega življenja, vendar je že slišati, da naj bi se v kratkem vrnila iz igralskega pokoja in zaigrala v novem Netflixovem filmu "Back in Action".

Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta