(FOTO) Nikogar ni motilo: Mlada manekenka se je na plaži poljubljala s fantom in nato odvrgla zgornji del kopalk

D.Ži
24.06.2022 10:35

Vroče je na Sardiniji, kjer se te dni sprošča zanimiv parček. Slavna manekenka se tam s fantom predaja naravi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenko Lucio Rivera Romero so opazili na plaži na Sardiniji s fantom Nachom Mendezom, lepotica se je odločila, da bo soncu izpostavila prav vse dele svojega telesa.

Profimedia

Mlada zvezdnica je slekla zgornji del kopalk in se zgoraj brez sprehodila po plaži, radovedni pogledi drugih obiskovalcev je niso prav nič motili.

Profimedia

S fantom si je izmenjala nekaj nežnosti, ko sta skupaj ležala na ležalnikih in se sončila, tudi Mendeza očitno ni prav nič motilo, da je njegova čedna punca tako velikodušno razkazovala svoje atribute.

Profimedia

23-letnica in njen fant nista skupaj prav dolgo, manekenka se je v nogometaša zaljubila po dolgi zvezi s profesionalnim motociklistom Marcom Marquezom, s katerim se je razšla leta 2020.

Profimedia

Španka uživa v preživljanju časa na različnih plažah po svetu in velja za zelo pogumno dekle, saj svoje golo, natrenirano telo rada pokaže v kopalkah.

Profimedia

Mendez je španski nogometaš, ki igra za Sporting de Gijon, kje se je ta par spoznal in kako dolgo traja ta romanca, pa ni znano.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta