Telefon za vse, ki cenijo kompatibilnost in vsestranskost

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
18.10.2023 14:28

V svetu mobilnih telefonov je tehnološki napredek nenehen. Neprestano smo v iskanju naprav, ki nam bodo omogočile boljšo izkušnjo uporabe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Mnogi iščemo napravo, ki ne le sledi najnovejšim trendom, temveč tudi združuje kompatibilnost in vsestranskost, da lahko učinkovito upravljamo svoje vsakodnevne naloge. Galaxy Z Flip5 je naprava, ki poudarja kompatibilnost, vsestranskost in skrbno premišljeno zasnovo, ki izboljšuje uporabniško izkušnjo.

Kompaktna zasnova

Naprava je dovolj majhna, da se prilega dlani uporabnika, omogoča udoben oprijem in zlahka zdrsne v žep ali torbo. Njena kompaktna zasnova, premišljena do mikrometra, izraža zavezanost k udobju in prenosnosti. Na voljo je v štirih barvah: mentol zeleni, grafitni, sivki in kremni, ki se podajo vašemu osebnemu slogu.

Arhiv Naročnika

Vendar pa to ni le še en prepogljiv telefon. Zasnova odraža skrbno upoštevanje uporabnosti, kar dokazuje priročne funkcije, kot je velik zunanji zaslon. Le-ta meri 8,6 centimetrov (3,4 palca) in se zdaj, z novim tečajem, resnično tesno prepogne, kar omogoča enostavno shranjevanje v žep ter enostavno uporabo v eni roki. Zaslon ne izboljšuje samo estetike naprave, temveč tudi interakcijo in navigacijo, brez potrebe po odpiranju telefona.

S tanjšim tečajem, prečiščenimi robovi, kontrastnim meglenim zadnjim steklom in sijajnimi kovinskimi okvirji je nova zasnova najbolj dovršena doslej. Telefon je posebej zasnovan za prepogibanje in uporabo pod različnimi koti, kar naredi vse, od fotografiranja do video klicev, bolj udobno in priročno.

Poleg tega, zunanji zaslon omogoča odgovarjanje na sporočila s polno QWERTY tipkovnico, klicanje, pisanje sporočil, preverjanje vremenske napovedi, upravljanje s predvajalnikom glasbe  - vse to na velikem in svetlem prepogljivem zaslonu, kar še poveča praktičnost naprave.

Arhiv Naročnika

Kamera je le en klik stran

Zahvaljujoč FlexCam kameri lahko Galaxy Z Flip5 zajema osupljive selfije tudi ko je zaprt. Preprosto s pritiskom na bližnjico na zunanjem zaslonu aktivirate aplikacijo kamere in zajamete edinstven trenutek. S to funkcijo lahko enostavno upravljate nastavitve kamere, ponovno zajamete posnetke ali jih prilagodite, vse to brez potrebe po odpiranju telefona.

Najboljša selfi izkušnja na Galaxy pametnem telefonu do zdaj je dosegljiva z uporabo funkcije za upravljanje kamere na svoji Galaxy Watch, ki omogoča posnetke od daleč ali neposredno iz zunanjega zaslona.

Moč, ki ji ni para

Nova Snapdragon® 8 Gen 2 mobilna platforma za Galaxy zagotavlja izjemno moč, gladko grafiko, hitro umetno inteligenco in izboljšano delovanje baterije, kar pomeni, da lahko telefon uporabljate brez skrbi, da bi zmanjkalo zmogljivosti.

Galaxy Z Flip5 ima 3700 mAh (tipična) baterijo, ki jo poganja zmogljiv procesor. To zagotavlja dolgotrajno uporabo, tako da lahko gledate filme ali igrate igre pozno v noč, ne da bi se obremenjevali s polnjenjem.

Vse to naredi Galaxy Z Flip5 odlično izbiro za tiste, ki cenijo kompatibilnost, vsestranskost in skrbno zasnovo v svojem pametnem telefonu. Ne glede na to, ali gre za poslovne obveznosti ali sproščeno druženje s prijatelji, ta telefon ponuja izjemno vsestranskost in udobje ter odraža najnovejšo tehnologijo v svetu mobilnih naprav.

Odlična ponudba!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Flip5  lahko sedaj izkoristite edinstveno priložnost - štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin - od zabavnih, poslovnih, družinskih, do modno-izobraževalnih.

Odlična ponudba pa vas čaka tudi pri storitvi One Drive. Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik Galaxy Z Flip5 , sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.

Posebna ponudba z izjemnimi darili

V posebni promociji lahko sedaj kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy Z Flip5 prejmejo telefon Galaxy S21 FE, ob nakupu Galaxy Watch6 serije pa za darilo prejmejo Galaxy Tab A8. Akcija traja od 12. oktobra do 12. novembra 2023 ali do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

 

Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.