Loreen, ki se je nekoč označila za biseksualko, ima fanta iz zelo premožne družine. Skupaj živita na otoku

D.Ži
17.05.2023 12:05

Dvakratna zmagovalka Evrovizije svoje zasebno življenje skrbno skriva, a njen dragi jo je v Liverpoolu vendarle objel med prvimi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Charli je svojo Loreen v liverpoolski areni objel med prvimi. 
Profimedia

Odzivi na evrovizijsko zmago Loreen ne pojenjajo. Čeprav Švedinja svoje zasebno življenje pred očmi javnosti zelo skriva, je znano, da je že več let zaročena s fotografom Charliejem Ljungom, piše Press Italy 24 News.

Zaročenec je bil v njeni delegaciji na Evroviziji in med prvimi, ki so ji čestitali za zmago, medtem ko so jo obkolili fotografi. Tudi on se zelo izogiba medijem in se le redko pojavlja v javnosti.

Profimedia

Par živi v Stockholmu in na otoku Gotland, na štiri milijone kron (več kot 350.000 evrov) vrednem posestvu, ki ga je on dobil od očeta.

Ne želita si otrok

Njuna zveza naj bi se bila začela leta 2021, pred tem pa je Loreen bila zaljubljena v zmagovalca švedskega glasbenega tekmovanja Idol Daniela Lindströma, ki ji je posvetil enega svojih albumov. Že prej, konec poletja 2017, se je pevka javno razglasila za biseksualko.

Loreen in Charli ne želita imeti otrok. "Ni vam treba biti starš, obstaja veliko ljudi, ki zaradi različnih razlogov ne morejo imeti otrok. Nekaterim je usojeno, da bodo matere in očetje, in mislijo, da je to najbolj zabavna stvar na svetu, meni pa se zdijo zabavne druge stvari," je nekoč dejala pevka.

Profimedia

Družina Ljung ima na otoku nepremičnine v vrednosti približno 8,3 milijona kron (dobrih 700.000 evrov), ki vključujejo hotel, restavracijo in marino. Njegovi starši naj bi bili družinsko podjetje leta 2021 prepustili sinu in njegovi zaročenki.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta