(FOTO) Po ločitvi: Saša Lendero sveže zaljubljena, to naj bi bil njen srčni izbranec

A.L.
13.05.2023 14:18

Odzivi in želje, da bi oba spet našla srečo, po najavi razhoda dežujejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kar se je na daleč zdelo kot pravljica, je v resnici bila zveza, polna vzponov in padcev, tako kot vsaka. Javnost je pred kratkim močno presenetila novica, da sta se razšla priljubljena pevka Saša Lendero in njen dolgoletni partner Miha Hercog

Da njune zveze ni več, je javnost izvedela, ko je Saša Lendero na družbenih omrežjih objavila pretresljiv zapis z vsebino: "Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! ... Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati! Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes. Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko... a, izgleda, da je tudi to življenje. Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno! Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve ... In morda bom nekoč tudi jaz razumela ..."  

Odzivi in želje, da bi oba spet našla srečo, po najavi razhoda dežujejo. In očitno je vsaj eden od njiju že našel novo ljubezen. To naj bi bila prav Saša Lendero, njen novi izbranec pa naj bi bil uspešen podjetnik z Vrhnike, skupaj naj bi se nedavno mudila tudi v Novigradu, kjer so ju opazili v eni od lokalnih restavracij. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta