To je 6 najgrših besed, ki jih je Charles namenil princesi Diani

D.Ži
24.09.2020 10:10

V osemdesetih letih je veliko pozornosti pritegovalo nenavadno prijateljstvo med ženo bodočega britanskega kralja in razvpito vojvodinjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Življenje na britanskem dvoru je sredi minulih osemdesetih let postalo izjemno razburljivo, saj so prav v tem obdobju člani kraljeve družine postali prave medijske zvezde. No, bolj tabloidne. Poroka princa Charlesa s princeso Diano je s seboj potegnila veliko zanimanje javnosti in medijev, ki traja še danes, v tistem času so se razcveteli tudi tabloidi po svetu, kar je v življenja plemičev prineslo veliko sprememb. Le redko prijetnih.

Profimedia

Zabavno je bilo spremljati odnos med Diano in vojvodinjo Saro Ferguson, v času, ko se je slednja poročila s princem Andrewom. Mediji so ju poskušali prikazati kot sprti, kar sta sami večkrat zanikali in dejali, da je med njima vse v najlepšem redu, četudi sta si njuna značaja zelo različna. Diana je bila mirna, elegantna in sramežljiva, Fergie pa divja in zabavna. Daily Mirror piše, da je prav z vojvodinjo povezanih "šest najgrših besed", ki naj bi jih Charles namenil Diani. "Zakaj ne moreš biti kot Fergie?" naj bi dejal, kar je nežno Diano bojda zelo prizadelo.

Profimedia


Njun zakon je bil že od začetka na trhlih temeljih, saj Charles nikakor ni mogel preboleti svoje resnične ljubezni, svoje današnje žene Camille. Z Diano sta se ločila leta 1996. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta