Toliko zaslužijo najbolj znane pevke na hrvaški sceni. Ena od njih je imela slabše poslovno leto ...

D.Ži
07.07.2024 09:46

Če številke držijo, so zneski seveda daleč od hollywoodskih ekscesov, a jim še vedno gre zelo dobro.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Hrvaški mediji Severinino rast prihodkov pripisujejo predvsem vlogi žirantke v glasbenem šovu Superstar.
Bojan Mihalič

Poslušalci jih obožujejo, redno obiskujejo koncerte, gostovanja v televizijskih in drugih oddajah se vrstijo, priljubljenost pa požene višine honorarjev v nebo. O tem, koliko zaslužijo nekatere najbolj udarne zvezdnice domače glasbene scene, so se te dni razpisali hrvaški mediji. Če številke držijo, so zneski seveda daleč od hollywoodskih ekscesov, a jim še vedno gre zelo dobro. 

Severina Vučković, brez dvoma najbolj znana in oblegana hrvaška zvezdnica, nastopa že več kot četrt stoletja, nanizala je številne uspešnice, vstopnice za njene koncerte še vedno gredo za med.  Kot piše portal 24sata, podatki portala poslovna.hr navajajo, da je imela Severina v letu 2023 skoraj 450.000 evrov čistega dobička.

Pevka Maja Šuput je predlani zaslužila 272.000 evrov, preverili so tudi podatke za leto 2023. Po podatkih portala poslovna.hr je pevka, ki ima v lasti tudi dve podjetji, v letu 2023 zaslužila okoli 55.000 evrov, skoraj 200.000 evrov manj v primerjavi s poslovno očitno izjemno uspešnim letom 2022.

Hrvaški mediji Severinino rast prihodkov pripisujejo predvsem vlogi žirantke v glasbenem šovu Superstar. Leta 2022 je bil namreč njen prihodek precej manjši, čeprav je bila tedaj še solastnica treh podjetji. Po podatkih portala poslovna.hr je njen zaslužek takrat znašal 168.000 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta