(TOTI LIST) Izjemno: Slovenija je prva država na svetu, ki prepoveduje mavrico!

Comen Dukjati
20.06.2022 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Toti list

"Čujte, danes smo kuj dve mavrici dol sklatli. Zaj mamo neke take sesalce za mavrice, prej smo pa rakete proti toči meli," nam je povedal Jože Novak, vodja protitočne obrambe za SV Slovenijo. V zadnjem tednu dni so tako z neba odstranili kar 17 mavric, kar je njihova prednostna naloga. "Čujte, sej te vete, kako vreme je blo. Pa kak je tota toča vse uničla. Samo naši šefi so dali navodilo - najprej mavrice, šele pol toča," je dodal Novak. Še veliko bolj je bila razburjena Evgenija Turnšek, vodja papirnice v Ljubljani: "Vse voščenke, barvice, flomastre in krede smo morali odpreti in vse barve, ki tvorijo mavrico, zavreči. V zavitkih sta poleg črne, bele in sive lahko ostali le še modra in rumena barva. Ukaz od zgoraj je bil: nobenega mavričnega niza pri pisalih. Pa od kod jim zdaj to?"

Presenečeni so bili tudi na RTV Slovenija, saj jim je Drago Zadergal iz pravne službe naročil, naj iz programa umaknejo več risank. "Bojan, Telebajski in Baltazar so že na spisku za odstrel, do konca meseca pa moramo pregledati še vse ostale risanke, v katerih je mavrica ali nastopajo raznobarvni liki," nam je razkril pomočnik vodje otroškega programa Jože Kinderič. Podobne novice prihajajo tudi z javnega radia, kjer so že dobili prve prepovedi - z glasbenih list so morali nemudoma umakniti pesem Mavrica Ansambla Lojzeta Slaka. Pojasnili so jim, da v pesmi ne nastopa mati, ampak samo oče, iz česar gre sklepati, da gre za gejevsko propagando ("Mavrica v loku čez nebo, padala je pod goro, očka smeje mi rekel je: Teci, teci le za njo."). Prepovedani sta tudi že balada Over the Rainbow in skladba zasedbe Šank Rock Pravljica o mavričnih ljudeh. Ni pa vse odvisno samo od vsebine skladb, prepovedana je namreč tudi že plošča skupine Pink Floyd The Dark Side of the Moon, saj je na njej - mavrica!

In kaj se je zgodilo takšnega, da se po državi čez noč sprejemajo tako stroge prepovedi? Vse se je začelo s srhljivo ugotovitvijo člana SDS Domna Cukjatija, ki je z nepredstavljivo grozo opazil, da njegovo hčerko v vrtcu posiljujejo na način, da je njeno ime napisano na oblaku, nad katerim je mavrica. Toti list se je - za razliko od drugih levičarskih medijev - nemudoma postavil na Cukjatijevo stran in dodal kamenček v mozaiku preprečitve posiljevanja naših otrok z LGBT-kulturo. Tako smo pri večini slovenskih trgovcev in uvoznikov dosegli velik uspeh - s prodajnih polic bodo izginili bonboni Skittles in Smarties, da ne bi več manipulirali z našimi otroki. In če se je zdelo, da se bodo povsem upravičene intervencije zoper pokvarjeno mavrico s tem končale, se ne bomo ustavili.

Cukjati je namreč že dosegel, da so v vseh slovenskih tehničnih trgovinah in trgovinah z barvami umaknili palete, s pomočjo katerih ste lahko v preteklosti izbirali stenske in druge barve. "S tem so mojstre slikopleskarje in tiste, ki doma sami barvajo, poskušali pritlehno in s prevaro spremeniti v geje," nam je pojasnil Cukjati, ki je dosegel še eno veliko zmago: od julija bo v državi prepovedano prodajanje milnih mehurčkov otrokom. "To je prikrita propaganda LGBT," je svoj boj proti mehurčkom opravičil kandidat stranke SDS na zadnjih volitvah.

Ko to poročamo, smo prejeli neuradno informacijo, da je Robert Golob že dosegel dogovor z Alešem Primcem, s katerim bi se ta nemudoma umaknil iz urada za demografijo, posebej zanj in za Cukjatija pa bi vlada v zameno oblikovala nov državni organ - urad za boj proti mavrici.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta