(TOTI LIST) Večne laži komunističnih agencij končno razkrinkane: Desnica bo brez najmanjših težav oblikovala vlado!

Kedvard Adič
11.04.2022 06:00

Da je Toti list skupaj z renomirano agencijo Parsifail naposled le razkril zaroto opozicijskih strank, levih medijev in komunistične nomenklature, ki obvladuje najpomembnejše agencije za raziskavo javnega mnenja, je javnosti včeraj sporočil analitik in strokovnjak Edvard Kadič.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Da je Toti list skupaj z renomirano agencijo Parsifail naposled le razkril zaroto opozicijskih strank, levih medijev in komunistične nomenklature, ki obvladuje najpomembnejše agencije za raziskavo javnega mnenja, je javnosti včeraj sporočil analitik in strokovnjak Edvard Kadič. "Ninamedia, ki jo na primer uporabljata socialistična Večer in Dnevnik, neprestano laže. Šele anketa, ki jo je pri Parsifailu naročil Toti list, je pokazala prava razmerja moči med strankami in ne takšna, kot jim jih naročita Milan Kučan in Robert Golob," poudarja Kadič. Medijski guru Mirko Mayer je še odločnejši: "Kapo dol Totemu listu, ki si je drznil dregniti v leglo javnomnenjske udbomafije. Verjetno ne bo več dolgo izhajal, ampak zdaj imamo realno sliko, koga ljudje v resnici podpirajo. Komunistični Ninamedia in Mediana lahko zdaj osramočeni zapustita Slovenijo. Resnica je naposled med nami. Na Planet TV bodo odslej samo še raziskave Totega in Parsifaila!"

Požar: Na to opozarjam že leta

Igor Napast

"Po tej objavi nič več ne bo, kot je bilo," pa je ocenil izvršni urednik pri Mladinski knjigi Jože Možina. "Verjamem, da bo vodstvo Totega lista nekoč, čez leta, gost moje oddaje Pričevalci. Govorili bomo o tem, kako so se uprli strahovladi komunistične partije, ozne, udbe, kosa in drugih institucij, ki še živijo, ki so tu med nami, tudi v agencijah za raziskavo javnega mnenja." Da bo objava prave ankete zatresla politični prostor, pa je prepričan tudi politik Bojan Požar: "Na to, da agencije lažejo, opozarjam že leta in leta. Ne smemo pozabiti, da so z lažnimi napovedmi odvrnile moje volivce in sem na predčasnih volitvah leta 2018 prejel le 0,88 odstotka glasov. Če ne bi lagali, bi bil danes poslanec v DZ!"

"Odkar vemo, da agencije lažejo in da je stranka predsednika najboljše vlade v zgodovini Slovenije na prvem mestu z enormno prednostjo, v programih TV Slovenija ne bomo več objavljali drugih, komunajzarskih anket," pa je odločno dejala Jadranka Rebernik, odgovorna urednica informativnega programa na TV Slovenija. Dodala je, da je nemudoma poklicala tudi Igorja Pirkoviča, izjemnega voditelja predvolilnih soočenj in šefa MMC, s katerim sta se strinjala, da tudi spletni portal javne radiotelevizije ne bo več širil anket, razen tistih, ki jih bo objavil Toti list. "Potem ko sem gostil Marto Kos na soočenju, bi komunistične agencije zagotovo zaznale njeno izjemno priljubljenost in prepričljivost. V resnici pa je bila obupno slaba in jaz občutno najboljši. No, skupaj z Ernestom Petričem," je pojasnil Pirkovič.

Pirkovič: Nič več laži

Pirkovič je ob tej priložnosti posebej za Toti list napisal še kratko pesmico, ki jo seveda prvi in ekskluzivno objavljamo: "Ninamedia in Mediana, agenciji mali, ne bosta nam več lagali. Kje je moja kava, pred mano prava je raziskava!"

Kakor koli, raziskava je razkrila, da bo desnica brez najmanjših težav oblikovala parlamentarno večino in s tem tudi vlado, v parlament pa bi se poleg SDS, NSi, PoS in Naše dežele uvrstila tudi Domovinska liga Bernarda Brščiča. Potem ko je Kučan agencijam zaukazal, da mora biti na prvem mestu vselej Golob, pa naša raziskava razkriva obupen položaj leve sredine, ki bi skupaj zbrala vsega pet odstotkov glasov, kar pomeni, da bodo vse te stranke ostale zunaj parlamenta.

Janša je ključni človek

Še več, anketirancem smo zastavili tudi dve dodatni vprašanji. Da je Janez Janša ključni človek za rešitev vojne v Ukrajini, sodi kar 97,3 odstotka vprašanih, prav tako pa več kot 93 odstotkov vprašanih meni, da bi se morala Slovenija zunanjepolitično nasloniti predvsem na Madžarsko, Srbijo in Rusijo, ne pa na gnili Zahod. "To dokazuje, da so bile dosedanje ankete lažne. Zdaj je tudi povsem jasno, zakaj smo v SDS napadli Zelenskega ob njegovi izvolitvi," je ocenil Jožef Jerovšek, ki budno spremlja predvolilno dogajanje in vojno v Ukrajini in ki serijsko razkriva rdeče zarote.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta