Tragedijam v družini ni videti konca: Ženo slavnega pevca našli mrtvo v njunem skupnem domu

D.Ži
08.01.2024 10:59

Ni še jasno, kaj se je zgodilo, a mnogo prezgodaj se je poslovila 45-letna življenjska sopotnica enega najbolj priljubljenih britanskih glasbenikov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
James Morrison je v partnerici našel navdih za svoj zadnji album. 
Profimedia

Ženo pevca Jamesa Morrisona Gill Catchpole (45) so našli mrtvo na njenem domu, pevec naj bi bil od žalosti povsem strt. 

Mati dveh hčera, ki ju je imela s pevcem, so v petek našli mrtvo v Whitminstru v Gloucestershiru, poroča Daily Mail.

39-letni Morrison je zaslovel leta 2006, ko so njegovi albumi dosegli top 10 v Veliki Britaniji, leta 2007 je osvojil nagrado Brit za najboljšega britanskega glasbenika. S Catchpole sta bila skupaj od njegovega 17. leta, potem ko se je kot stanovalka preselila v hišo njegove matere.

Viri pravijo, da je pevec "uničen", vsa družina naj bi se zbrala in mu stala ob strani. Pred časom je ženo označil za svojo "junakinjo", njuno zvezo pa za "pravo malo pravljico". Naslov njegovega zadnjega albuma "Stronger Than You Know" je navdihnila moč, ki jo je žena pokazala po prezgodnjem rojstvu hčerke Ade (5). Poleg Ade imata še 15-letno hčerko Elsie.

Catchpole je lani na družabnih omrežjih objavila, da je po presaditvi ledvice dobila nov zalet in da namerava zagnati svoje podjetje.

Morrison je leta 2022 izdal album največjih uspešnic, vendar se je začasno umaknil iz glasbene industrije, potem ko je izgubil očeta alkoholika Paula, pa tudi starejšega brata Alexisa in nečaka Calluma.

V njegovi zadnji objavi na Instagramu ga vidimo v domačem studiu s kitaro pred računalnikom, nekaj ur preden so Gill našli mrtvo. Njena smrt naj ne bi bila posledica nasilja, je za The Sun povedal družinski prijatelj. Vso mesto naj bi nad mnogo preranim slovesom bilo globoko užaloščeno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta