Umrla zvezdnica ene najbolj priljubljenih komedij, dočakala je 46 let: S svojo ostro duhovitostjo se je dotaknila mnogih

D.Ži
31.07.2024 10:50

Sprva je sanjala o tem, da bi nekoč postala zdravnica, a je študij nato ni veselil, zato si je vzela nekaj časa za premislek.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Žalostna novica prihaja iz Hollywooda, kjer 28. julija umrla simpatična igralka, ki si jo je svet najbolj zapomnil po vlogi v Filmu, da te kap 5, eni od parodij na kultne ameriške grozljivke. Erica Ash se je poslovila v krogu svojih najbližjih, bitka z rakom dojke je bila žal usodna. Nazadnje je nastopila v Netflixovi komediji "We have a Ghost".

Erica Ash je sprva želela postati zdravnica, a jo je premamil blišč igralskega poklica. 
Profimedia

Žalostno novico o njeni smrti je na spletu delila prijateljica in komičarka Loni Love: "Izgubila sem nadarjeno in zabavno prijateljico, ki je vse vložila v svoje delo." Dočakala je je 46 let.

"Z globoko žalostjo sporočamo, da je umrla naša ljubljena hči, sestra in prijateljica Erica Chantal Ash," je v izjavi zapisala njena užaloščena mati Diann Ash. "Erica je bila neverjetna ženska in nadarjena zabavljačica, ki se je dotaknila neštetih življenj s svojo ostro duhovitostjo, humorjem in pristnim veseljem do življenja. Spomin nanjo bo večno živel v naših srcih,” je dodala.

 
Profimedia

Sprva je sanjala o tem, da bi nekoč postala zdravnica, a je študij nato ni veselil, zato si je vzela nekaj časa za premislek. "Da bi se našla," je dejala. Vmes se ji je zgodil šovbiznis. 

 
Profimedia

Kariero je nato začela na Broadwayu z muzikalom Kralj, bila je tudi del ekipehumorističnega projekta MadTV, v lažnem dokumentarcu "Real Husbands Of Hollywood" je nastopila v vlogi izmišljene bivše žene hollywoodskega zvezdnika Kevina Harta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta