(VIDEO) Denis Avdić povedal, kaj si iskreno misli o nepričakovanem odhodu Jane Morelj iz svojega šova

D.Ži
28.08.2024 10:38

Odločitev priljubljene radijke, da se umakne iz najbolj poslušanega jutranjega radijskega programa v državi, odmeva. Ne le med poslušalci, ampak tudi znotraj ekipe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jana Morelj in Denis Avdić. Jutranjiki jo bodo zelo pogrešali. 
Darja Štravs Tisu

Morda ne prav vesela novica za njene poslušalce, a če jo imajo zares radi, bodo njeno odločitev razumeli. Jana Morelj bo 30. avgusta še zadnjič vodila jutranji program na Radiu 1. Pred njo je novo življenjsko poglavje, ki bo morda nekoliko bolj umirjeno, a še vedno povezano z radijskim delom, le da v tem trenutku še ni znano, kaj bo v bodoče počela. Pojasnila je, da gre za odločitev, ki je povezana z njeno hčerjo Mio, ki bo postala osnovnošolka. Jana si želi biti bolj prisotna mater, ki s svojim otrokom doživlja vsakodnevne stvari.

Kako pa odhod priljubljene članice jutranje ekipe komentira Denis Avdić?

"Meni se zdi, da je to odločitev z jajci. Zelo ji privoščim. Privoščim ji ta počasna jutra, da vstane brez budilke. Privoščim ji tudi to, kar jaz nikoli nisem. Nikoli nisem otroka peljal v šolo ali vrtec, ker sem vedno na radiu. Privoščim ji to, da bo mama, da bo lahko imela drugačno življenje kot zdaj. Vesele in sproščene popoldneve in tudi večere med tednom, da nisi že popoldne ves zaspan," je na Instagram profilu Radia 1 povedal Denis in dodal, da jo bodo pogrešali v šovu, a jo razume in je vesel zanjo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta