(VIDEO) Ena najbolj iskanih manekenk spregovorila o hudi bolezni, s katero se bori: "Ne smem obupati"

D.Ži
05.04.2023 09:14

Oboževalci ene najbolj znanih žensk na svetu so opazili, da je občasno močno otečena.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bella Hadid se zaradi borelioze pogosto sooča s hudimi bolečinami.
Profimedia

Manekenka Bella Hadid je zaradi svoje izredno vitke postave pogosto tarča kritik na družbenih omrežjih, in medtem ko je nekaterim njen videz všeč, se drugi zgražajo ali pa ji sporočajo, da jih skrbi za njeno zdravje.

Bella je o svojem videzu spregovorila v videu na TikToku in pojasnila, zakaj je pogosto otečena okoli oči.

Kot je povedala, gre za posledico limske borelioze, bakterijske okužbe, ki napada telo. Opisala je, da bolezen prizadene zobe, čeljust, možgane, hrbtenico, kosti in ves živčni sistem.

"Vsaka manjša travma, fizična ali duševna, lahko povzroči izbruh. Moja čeljust je vneta, ko sem pod stresom ali preobremenjena. Nekaj dni je v redu, nekaj dni pa težko. Zdaj pa me čeljust neznosno boli. Jutri mi bodo izdrli zob," je najavila.

@babybella777 #screammovie ♬ original sound - Bella Hadid

Sledilci so jo v komentarjih podprli in zapisali, da jim je všeč, ker tako odkrito govori o svoji bolezni in nudi podporo drugim.

V hujših primerih lahko borelioza povzroči težave s srcem, poškodbe živcev, otekanje sklepov in težave s koncentracijo. Pred šestimi leti je Bella na dogodku Global Lyme Alliance prvič spregovorila o svojem boju z boreliozo.

"Včasih spim 12 ur in ne morem vstati iz postelje. Imam hude bolečine v sklepih, tako imenovano možgansko meglo in anksioznost. Obstaja veliko simptomov, ki jih ni mogoče takoj opaziti. Življenje gre naprej in ne smem obupati,'' je takrat povedala slavna manekenka.

Bella se je v zadnjih letih uveljavila kot ena najbolj iskanih manekenk v svetu mode, kariero je začela leta 2016 in kmalu postala model leta, kar ji je zagotovilo tudi prvo modno revijo Victoria's Secret. Za vstop v svet mode se je odločila, potem ko sta njena mati Yolanda Hadid in sestra Gigi ustvarili uspešni manekenski karieri.

Bella je v zvezi z umetniškim direktorjem Marcom Kalmanom, kar je potrdila julija lani, takrat sta bila par že približno leto dni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta