(FOTO) Pokazala je že marsikaj, a tokrat je šla dlje: Ves večer je zvezdnica nameščala obleko, ki je lezla narazen

D.Ži
06.05.2022 08:00

Bella Hadid je bila ena najbolj opaženih lepotic na zabavi po dogodku Met Gala. Tudi zaradi provokativnega modnega podviga.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Bella Hadid (25), ki so jo znanstveniki zaradi skoraj popolnih obraznih proporcev razglasili za najlepšo žensko na svetu, s svojim videzom pritegne pozornost, kjerkoli se pojavi.

Profimedia

Poglede običajno pritegne s provokativnimi oblačili, tokrat pa ji je z modnim eksperimentiranjem uspelo preseči samo sebe.

Profimedia

Bella se je na zabavi po prestižnem dogodku Met Gala pojavila le v seksi črnem perilu, njene prsi so bile prekrite z dvema kosoma blaga, ki ju je morala ves čas premikati in nameščati, da ne bi pokazala več, kot je načrtovala, čeprav je skozi leta pokazala že večino vsega. 

Profimedia

Nekoliko manj zahtevna je bila njena oprava za osrednji del Met Gala, kjer se je prav tako pojavila od glave do pet v črni barvi, nosila je obleko s steznikom in visokimi razporki ter čipkaste nogavice.

Profimedia

Bella se je v zadnjih letih uveljavila kot ena najbolj iskanih manekenk v svetu mode, kariero pa je začela leta 2016 in kmalu je bila proglašena za model leta, kar ji je zagotovilo prvo revijo Victoria's Secret.

Profimedia

Za vstop v svet mode se je odločila, potem ko sta njena mati Yolanda Hadid in sestra Gigi ustvarili lastni uspešni manekenski karieri.

Profimedia

Kar zadeva zasebno življenje, je Bella v zvezi z umetniškim direktorjem Marcom Kalmanom, kar sta potrdila julija lani, takrat naj bi bila par že kakšno leto.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta