(FOTO) Pogumen izhod celo za pariško modno revijo: Vsi govorijo o Belli Hadid, ki se je pokazala v povsem prosojni obleki

D.Ži
09.03.2022 09:55

Ena najlepših žensk na svetu je ne pariškem modnem tednu imela polne roke dela. Predstavila je kar nekaj zelo drznih kreacij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ena najbolj priljubljenih in iskanih manekenk zadnjih let, Bella Hadid, je na modni reviji  Ludovica de Saint Sernina v okviru pariškega tedna mode pokazala skoraj vse in zgolj zelo malo prepustila domišljiji tistih, ki so jo opazovali s prve vrste.

Bella Hadid on the catwalk Coperni show, Runway, Autumn Winter 2022, Paris Fashion Week, France - 03 Mar 2022,Image: 666187893, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Profimedia
Profimedia

25-letna Bella je bila videti brezhibno, ko je samozavestno hodila v prozorni obleki brez modrčka, spodnjice, ki jih je nosila pod kreacijo, pa so gledalce bodle v oči. Pogumen izhod, celo za pariško modno revijo, a Bella ga je opravila tako suvereno, da zadnje dni splet o njej ne neha razpravljati. 

Bella Hadid je na letošnjem pariškem modnem tednu predstavila kar nekaj drznih kreacij.
Profimedia

Bella je v Pariz prispela v spremstvu svojega novega fanta Marca Kalmana, novico o romanci sta potrdila julija lani, ko je objavila sliko, na kateri se poljubljata v Cannesu. Po poročanju tujih medijev sta bila zaradi koronavirusa skupaj v karanteni, sicer pa se skupaj v javnosti pojavljata le redko. 

Profimedia

Bella se je uveljavila kot ena najbolj iskanih manekenk v svetu mode, odkar se je pojavila na sceni pred skoraj desetimi leti. Svojo modno kariero je začela leta 2016, kmalu pa so jo strokovnjaki modne industrije razglasili za model leta, malo zatem je blestela na modnih revijah Victoria's Secret.

Profimedia

Bella se je za vstop v svet mode odločila, potem ko sta njena mati Yolanda Hadid in sestra Gigi ustvarili lastni uspešni karieri v tej industriji. 

Profimedia

Bella in Gigi Hadid sta pred kratkim v novi kampanji za modno hišo Versace pozirali povsem goli, ena izmed njiju pa je imela okrog noge ovito ogromno kačo.

Profimedia

Fotografijo je na Instagramu delila znana oblikovalka Donatella Versace, ki je zapisala: "Moji Versace boginji."

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta