(VIDEO) Ena najbolj znanih slovenskih vplivnic izdala pesem, sledilec jo je označil za "Maraayo z Aliexpressa"

A.L.
11.01.2024 13:41

Ali to pomeni, da bo kariero spletne vplivnice zamenjala za petje? Tako odgovarja ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Skladba je luč sveta ugledala na zasebni predstavitvi, kamor je povabila vse svoje najbližje ljudi.
Robert Balen

Tejo Jugovic je Slovenija spoznala v šovu Gostilna išče šefa, danes pa jo mnogi poznajo predvsem kot vplivnico, samo na Instagramu ji sledi 98.000 ljudi. Zdaj se je Coolmamacita, kakršno je njeno spletno ime, odločila, da s svetom deli svoj novi projekt.

Predstavila je pesem z naslovom Moj mali svet in jo, kot pravi, posvetila možu Janiju, sinu Inaju in hčerki Sii. Za skladbo je posnela še videospot, ki je sestavljen predvsem iz zasebnih videov, ki prikazujejo družinsko srečo.

Ali to pomeni, da bo kariero spletne vplivnice zamenjala za petje? "Ne, vsi mi vemo, da jaz nisem pevka. Niti približno ne sežem do kolen nobenemu profesionalnemu pevcu," njene besede povzema portal Style.over.net. "Ta pesem je bila narejena zame, za mojo dušo, za mojo družino in za vse, ki se najdejo v njej."

Avtor pesmi je Rok Lunaček iz skupine Flirrt. "Pogovarjala sva se o tem, katere stvari so mi pomembne, in je na podlagi tega napisal to pesem. Jaz njega ne morem prehvaliti. On je tako dober človek, to je človek, ki ga iščeš," je navdušena Teja Jugovic.

Skladba je luč sveta ugledala včeraj na zasebni predstavitvi, kamor je povabila svoje najbližje. "Tako sem ponosna na to pesem in na vaše odzive, ko pišete, da čutite to pesem," njene besede povzema Style.over.net. Veliko je tistih, ki vplivnico hvalijo, da je zbrala pogum in predstavila svojo pesem, nekaj pa je tudi takšnih, ki nad njenim glasbenim projektom niso navdušeni. Eden od spletnih sledilcev jo je označil kar za "Maraayo z Aliexpressa" oziroma ceneno različico našega znanega dua, ki ga sestavljata Marjetka Vovk in Aleš Vovk.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta