(VIDEO) Internet se zgraža ob posnetku z Neymarjeve družinske zabave. Ste videli, kaj je počel poleg svoje hčerke?

D.Ži
12.04.2024 10:05

Družina je praznovala, nogometni zvezdnik pa je z mislimi očitno bil povsem drugje. Zdi se, da si je nakopal slabo razvado, morda celo odvisnost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neymar je celo sredi prepevanja na hčerkinem praznovanju z mislimi bil povsem drugje.
Profimedia

Neymarjeva hči Mavie, ki jo je nogometaš spočel z Bruno Biancardi, je dopolnila šest mesecev, starša pa sta ji ob tej priložnosti pripravila zabavo. Delček družinskega praznovanja je medtem pristal na spletu. 

Na omrežju X se je namreč pojavil posnetek, ki prikazuje slavnega športnika, Bruno in malo Mavie, ostali gostje pa slavljenki pojejo pesem.

A ena gesta s posnetka je sprožila ogorčenje na družbenih omrežjih. Videti je, da se Neymar sploh ne more osredotočiti na pesem in ves čas igra poker na svojem mobilnem telefonu.

"Ta tip je popolnoma izgubljen. Sredi hčerkine zabave kocka in igra poker", "Ima resne težave", "Tri leta po koncu kariere bo bankrotiral", so le nekateri komentarji na video, ki kroži po družbenih omrežjih. Uporabniki se večinoma strinjajo, da bi bil nogometaš vsaj za hip in v čast svoji hčerki lahko odložil razvado, morda celo odvisnost na stran. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta