Nori ljubimci! To so nebesna znamenja, s katerimi boste imeli najboljše spolne odnose v življenju

D.Ži
12.08.2022 09:10

Poznavanje spolne združljivosti nebesnih znamenj vam lahko da veliko boljšo predstavo o tem, ali bo med vama s partnerjem v postelji vladala dobra kemija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Phyllis Vega, avtorica knjige 'Erotična astrologija: Razkrite spolne skrivnosti vašega horoskopa', je sestavila seznam znakov zodiaka, s katerimi ste najbolj spolno kompatibilni.

Oven (21. marec - 19. april)

Spolni slog: Ovni so strastni in nepotrpežljivi ljubimci, ki se želijo lotiti posla. Nočejo dvorjenja z rožicami in romantike. So igralci, ne sanjači, in imajo raje začinjeno, energično akcijo kot dolgotrajno ljubljenje.

"Vedo, kaj hočejo, in to hočejo zdaj," pravi Vega. Če ste to, kar hočejo, boste imeli partnerja, ki vam bo med rjuhami ugajal, a ne računajte na predigro, saj je ne boste dobili veliko.

Spolno združljiva znamenja: lev, strelec, dvojčka, vodnar.

Vzburja jih: Vse, kar je drugačno, partnerji, ki dajejo pobudo.

"Subtilnost je popolno nasprotje Ovna," dodaja Vega.

Odbijajo jih: Monotonija in dolgočasje. Načrtovanje seksa z ovnom vsak torek in četrtek je zanesljiv način, da ga zdolgočasite.

Bik (20. april - 20. maj)

Spolni slog: Biki se želijo napiti, nasititi in počasi zapeljati. Ti čutni ljubimci premislijo o svojih odločitvah, a ko se enkrat odločijo, da ste vi tisti, bodo želeli vas in samo vas. Zanesljiv in sproščen bik obožuje premišljen, nezapleten seks in ima libido, ki, ko se sprosti, deluje celo noč.

Spolno združljiva znamenja: devica, kozorog, rak, škorpijon, ribi.

Vzburjajo jih: Biki padajo na vsa tradicionalna orodja za zapeljevanje, pravi Vega. Samo položite rjuhe na posteljo, nekaj rož v sobo, odprite steklenico dobrega vina in prižgite Barryja Whitea. Slaba stran je, da bi se morda počutili, kot da uprizarjate ljubezenski prizor iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja, dobra stran pa je, da bo bik verjetno slekel srajco že ob drugi pesmi.

Odbija jih: Če jih "potisnte" ob steno ali se v njihovi hiši pojavite v čudnem kostumu, bo bik verjetno pobegnil v kriku. Ta tradicionalistična znamenja ne marajo težkih potez ali divjih zabav.

Profimedia

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Spolni slog: Dvojčkom je najprej všeč mentalna stimulacija, šele nato fizična. Ko jih enkrat navdušite, jih povlecite v spalnico, preden si premislijo, saj lahko njihove misli zlahka odtavajo. Seks bo zagotovo odličen in verjetno precej klepetav.

"Radi govorijo med seksom in radi govorijo o seksu," pravi Vega. Poležavanje naredi dvojčka živčnega, zato ne jemljite osebno, ko želi vaš dvojček vstati s postelje takoj po vrhuncu.

Spolno združljiva znamenja: tehtnica, vodnar, oven, lev, strelec.

Vzburjajo jih: konkretni pogovori in inovacije. Povejte jim, kaj boste storili, in še bolje, naredite nekaj, česar še niso doživeli. Dvojček si pogosto premisli zato bo morda oboževal dogajanje na strehi ob torkih in zapeljiv ples v naročju ob sredah.

Odbija jih: Z dvojčki ne bodite posesivni, čeprav so lahko srečno monogamni, se želijo počutiti svobodne.

Rak (21. junij - 22. julij)

Spolni slog: Raki ne padejo kar tako v posteljo, pravi Vega. Izjemno čustveni raki si želijo zveze in ko te imajo pod svojim okriljem, te nočejo več izpustiti. Ti intenzivni, resni, posesivni ljubimci so osredotočeni na enega partnerja, s katerim bi se ukvarjali z vsemi svojimi najljubšimi čutnimi dejavnostmi. Čeprav so lahko na začetku sramežljivi, so nežni in globoko ljubeči, ko se počutijo udobno.

Spolno združljiva znamenja: bik, devica, kozorog, škorpijon, ribi.

Vzburja jih: Odlična hrana in veliko zaupanja. Pripravite raku kompleksen obrok in jim dajte vedeti, da so lahko ranljivi z vami, in morda jim boste ugodili za vedno.

Odbija jih: Karkoli že počnete, ne ranite njihovih čustev in niti ne pomislite, da bi odšli. To zelo občutljivo znamenje je zlahka užaljeno in ker ima najboljši spomin od vseh znakov zodiaka, ne bo nikoli pozabilo, kako ste zafrknili.

Lev (23. julij - 22. avgust)

Spolni slog: Lev želi biti zvezda in je tako dramatičen v postelji kot v življenju. Lev hrepeni po prepoznavnosti in občinstvu, in če mu boste zaploskali, vam bo še naprej ugajal.

"Želijo si božanja," pravi Vega. Ti rojeni ljubimci so izjemno spolni, iznajdljivi in ​​zvesti. Odgovora "ne" ne sprejemajo. Prepustite se in jim dovolite, da pripravijo predstavo samo za vas.

Spolno združljiva znamenja: oven, strelec, dvojčka, tehtnica, vodnar.

Vzburja jih: Neskončno laskanje. Povejte Levu, da je lep, zabaven in neverjeten v postelji. Njegov libido bo skokovito narasel, vi pa boste profitirali.

Odbija jih: Šefovanje. Lev mora biti glavni ali vsaj misliti, da je glavni. Torej, če cenite svoj mir, mu ne boste poskušali govoriti, kaj naj počne.

Devica (23. avgust - 22. september)

Spolni slog: Vsi mislijo, da je devica nečimrna, vendar je zgolj izbirčna, pravi Vega. Radi seksajo v čistem in lepem okolju. So sladki, romantični, urejeni ljubimci, ki jim uspevajo mirni odnosih in so pogosto manj agresivni partnerji. Čeprav se morda zdijo šokirani, ko jim predlagate kaj porednega, so na skrivaj navdušeni. Zato naj devica naredi tisti akrobatski zasuk, o katerem berete v Kamasutri, in dokler si ne pretegne stegenskih tetiv, bo srečna kot vi.

Spolno združljiva znamenja: bik, kozorog, rak, škorpijon, ribi.

Vzburja jih: Sveže rjuhe, tradicionalno dvorjenje, rutine. Z njimi ravnajte skrbno, kupujte jim lepa darila, berite jim poezijo in na splošno delajte na staromodnih spolnih občutkih.

Odbija jih: "Ne prizemljujte jih," opozarja Vega.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Spolni slog: Prefinjena tehtnica je intelektualec in perfekcionist, odličen partner v postelji. Visokointeligentno znamenje pristopa k seksu premišljeno in ga pogosto zanimajo erotika in novi konceptualni pristopi k užitku. Tehtnica je odprta, a prefinjena, zato ji bo verjetno ustrezalo vse, kar ni preveč čudaško.

Spolno združljiva znamenja: dvojčka, vodnar, oven, lev, strelec

Vzburja jih: Lepo urejena spalnica in večerna druženja. Urbana tehtnica se hitro navduši nad prijetno situacijo, kjer najde svoj ritem. Morda je preveč vljudna, da bi to povedala, a ima zelo rada draga darila.

Odvrne jih: "Brez grobega hotelskega seksa," opozarja Vega. Prav tako bi bilo najbolje, da se s tehtnico izognete kampiranju. Tehtnic ne zanima ljubljenje pod zvezdami, razen če so v luksuzni koči s strešnimi okni.

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Spolni slog: Vsi vedo, da so škorpijoni "čudaki", vendar se ne zavedajo, kako zelo dojemljivi so. Skrivnostni, intenzivni škorpijon ima raje celibat kot dolgočasen seks. Zanima ga noro ljubljenje, ne le 20 minut misijonarstva.

"Mora biti več kot seks in ljubezen. To mora biti globlja povezava," pravi Vega. Seksi škorpijon vas bodisi pusti pri miru, ali pa je popolnoma osredotočen na vas. Ko se bo odločil, da ste pravi, vam bo izkazal neskončno ljubezen in temno erotično akcijo. Če želite biti s škorpijonom, začnite delati na svoji vzdržljivosti in se pripravite.

Spolno združljiva znamenja: rak, ribi, dvojčka, tehtnica, vodnar.

Vzburja jih: Razumevanje. Ko veste, kaj ima škorpijon rad, naredite to namesto njega. In če vas zanima BDSM, bi bila to lahko priložnost, da vi mu ponudite vrv in bič. Škorpijoni se ne bojijo razuzdanosti.

Odvračajo ga: Neodločni, 'neumni' in vsiljivi ljudje. Če mislite ali poskušate imeti nadzor, vas bo škorpijon brcnil od sebe.

Profimedia

Strelec (22. november - 21. december)

Spolni slog: Zaradi tega gorečega, navdušenega znaka se boste počutili kot edina oseba na svetu, ko bo z vami v postelji, a če bo slišal klic od zunaj, bo hitro odšel. Strelec je odprt, pustolovski in predan zabavi. Pričakujte, da bo postal razvnet, ko se bo znašel na novem in razburljivem mestu.

"Ugajajo in želijo, da jim ugajate, poskusili bodo karkoli in se ljubili kjer koli," pravi Vega.

Spolno združljiva znamenja: oven, lev, dvojčka, tehtnica, vodnar.

Vzdurja jih: Pustolovščina. Naj vas lovi. Poskusite seksati v nenavadnem položaju, po možnosti na oddaljenih lokacijah.

Odbija jih: Predvidljivost. Če želite ob sobotah vedno ostati doma in gledati filme, se bo vaš strelec namrgodil od dolgočasja. Odmaknite se od urnika in odložite daljinski upravljalnik.

Kozorog (22. december - 19. januar)

Spolni slog: Ti ljudje se morda zdijo deloholiki, a ko ga enkrat zvabite v spalnico, vam pokažejo, da igrajo prav tako trdo.

"Kozorog je eno najbolj strastnih znamenj, česar nihče ne ve," pravi Vega. Ker je ljubimec kozorog zanesljiv, ambiciozen in odgovoren, pogosto potlači svojo spolno željo. Toda pod to profesionalno zunanjostjo je pripravljen na akcijo. Ko se ogreje, je nežen, neposreden in predan užitku. Je zelo vzdržljiv.

Spolno združljiva znamenja: bik, devica, rak, škorpijon, ribi.

Vzburja jih: Privlačijo jih pametni, uspešni ljudje, ki so pripravljeni narediti prvi korak in imajo potrpljenje, da jih odvlečejo stran od dela s seksi oblačili, romantičnimi obroki in zapeljivostjo. Radi se dogovarjajo za zmenke in načrtujejo seksi noči vnaprej.

Odbija ga: Spontanost in čudaki. Kozorog ne mara muhastega nereda, ki moti njegov natrpan urnik, niti se ne mara ukvarjati z osebo, ki ne paše v veliko shemo njegovega življenja.

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Seksualni slog: Nihče se ne more kosati s temi svobodomiselnimi ekscentriki. Vodnarjem se dvigne libido glede na mentalno stimulacijo, pripravljeni so poskusiti vse, kar se sliši zanimivo. Zadržan, hladnokrven ljubimed vodnar začne počasi, vendar vas lahko spravi v divje strastno stanje in ko pridete tja, boste navdušeni.

Spolno združljiva znamenja: dvojčka, oven, lev, strelec.

Vzburja jih: Pogovor, nenavadne osebnosti, intelekt. Ker nimajo pomislekov, uživajo v različnih dejavnostih v spalnici, od romantičnih do "ekstra perverznih".

Odbija jih: Če ste običajen tip brez čudnih nagnjenj in brez temnih strani, vam vodnar ne bo namenil prav veliko svojega časa. Prav tako je ne poskušajte omejevati

"Če vodnar misli, da mu boste vzeli svobodo, bo pobegnil v hribe," pravi Vega.

Profimedia

Ribi (19. februar - 20. marec)

Spolni slog: Ta ljubimec je kameleon, ki lahko spremeni svoj slog glede na vaše potrebe in želje.

"Fizično so čarobni. So čustveni, ne intelektualni," pravi Vega. Manjka jim praktičnosti, zato so zaradi tega v kombinaciji s svojo ljubečo naravo, navdušenjem nad vsemi stvarmi in naravno empatijo, nadarjeni za ugajanje drugim in sprejemanje užitka. Kar je neprijetno drugim znamenjem, se ribam zdi zabavno, eksperimentov v spalnici pa se lotijo ​​z odprtim umom in srcem ter vedno pričakujejo, da bo čas, ki ga preživijo skupaj, fantastičen.

Spolno združljiva znamenja: škorpijon, rak, bik, devica, kozorog.

Vzburja jih: Ko ste vi srečni, so ribe srečne, zato jim ne pozabite izkazati hvaležnosti. Ribe so sanjači, zato jih fantazijske igre pogosto vznemirjajo, slecite svoj kostum in se lotite akcije.

Odbija jih: Z Ribami se ne obnašajte pokroviteljsko, sicer bodo izgubile libido, piše YourTango.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta