Lepa Ronaldova Georgina se je po mestu sprehodila v opravi za 2 milijona evrov. Šokirani boste, koliko stane torba

D.Ži
12.08.2022 09:55

Zadnje čase se javnost kar veliko ukvarja z oblačili nogometaševe zaročenke. Tokrat si je postavna bivša prodajalka resnično dala duška.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Georgina Rodriguez, atraktivna partnerka nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda, pogosto pritegne poglede s svojimi modnimi podvigi, zadnja v seriji njenih ekstravagantnih oprav pa se je v središču pozornosti znašla zaradi cene.

Manekenka se je po Manchestru sprehodila v dva milijona evrov vredni opravi, zdi se, da je ta dan nase dala svoje najdražje in najbolj prefinjene modne dodatke. Španka se je po ulicah Manchestra sprehodila v modri obleki Stelle McCartney, vredni 1.900 evrov, ki je lepo poudarila njeno zapeljivo postavo.

Obula je petke znamke LeSilla v vrednosti 765 evrov, Hermesova torbica, ki jo je držala v roki, stane izjemnih 94.000 evrov. Modni dodatki, ki jih je ta dan nosila, dva prstana in zelo draga ura, so opravo še precej podražili.

Prvi je prstan z diamanti in safirji v vrednosti 800.000 evrov, drugi pa Cartierjev v vrednosti 700.000 evrov. Opravo je dopolnila z uro Rolex, vredno 550.000 evrov, ki je izdelana iz 18-karatnega belega zlata in okrašena z diamanti na številčnici in paščku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta