(VIDEO) Kako čudovit razgled! Mladi slovenski bogataš pokazal svoje 20 milijonov evrov vredno stanovanje v Dubaju

D.Ži
05.07.2023 10:38

Pred leti je stanovanje v zgornjih dveh nadstropjih elitne stolpnice kupil za mnogo manj, a se je medtem pojavil zelo dober kupec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Medtem ko nekateri premožneži svoje zasebno življenje skrbno skrivajo, Damian Merlak utrinke iz svojega življenja, prežetega s poslom, a tudi prestižem, redno velikodušno deli na družbenih omrežjih. Ni skrivnost, da je obogatel s kriptovalutami in menjalnico, danes spada med najbogatejše Slovence. Njegovi sledilci dobro vedo, da je že nekaj časa v nastajanju njegovo novo stanovanje, ki se nahaja na vrhu ene od elitnih dubajskih stolpnic. Razkril je, da k 900 kvadratnih metrov velikemu stanovanju v 45. in 46. nadstropju spada šest parkirnih mest, pa tudi zasebno dvigalo.

Trenutno je vse skupaj sicer bolj podobno gradbišču, saj se je Merlak lotil intenzivne prenove. Posebnost stanovanja je čudovit pogled na morje, zelo prostorna je tudi terasa. Izbral je zelo sodoben slog, ljubitelj tehnologije si je v dnevni sobi omislil megalomanski zaslon, velik šest krat ti metre.

Dubajsko življenje na veliki nogi ima seveda tudi veliko ceno. Nepremičninski podvig naj bi bil vreden okoli 20 milijonov evrov. Pred časom je govoril o precej nižji ceni. Stanovanje je za osem milijonov evrov kupil leta 2019, a se je medtem pojavil kupec, ki mu je bil pripravljen za nepremičnino odšteti 20 milijonov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta