(VIDEO) Maraaya zelo iskreno o manj lepem obdobju ljubezni: "Ko je malo slabo, veliko parov ne zna iti čez"

D.Ži
28.10.2022 11:33

Marjetka in Raay z vsako novo skladbo razkrivata delček sebe. V novi, ki nosi naslov Le ob tebi, govorita o obljubi "v dobrem in slabem".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Ko dolgo pluješ po mirnem morju, se ljubezen včasih zazdi samoumevna. Pa je vse prej kot to. O dolgi skupni plovbi imata vsekakor veliko povedati Raay in Marjetka, Maraaya, ki sta med poslušalce poslala novo skladbo, ki nosi naslov Le ob tebi. V njej delita svoje poglede na njun odnos in ljubezen od začetkov do danes. Hkrati naj bi skladba bila spodbuda za vse, ki so se znašli v manj lepem obdobju svoje ljubezni. 

"Prava ljubezen ni hollywoodski film. Prava ljubezen je lahko en dolgočasen dan, dan, ko ti ne gre najbolje, ko si najslabša verzija sebe, pa si še vedno ljubljen, spoštovan in cenjen. Še vedno čutiš podporo partnerja, le ob njem lahko znova zacvetiš," iskreno o ljubezni razloži Marjetka.

Skoraj dve desetletji je sicer minilo od njenega prvega zmenka z možem in glasbenim partnerjem Raayem. Lahko bi rekli, da sta slovenski super par, nepremagljiva pa ravno zato, ker sta ekipa. Ekipa, ki drži skupaj ob zmagah in porazih. Ekipa, ki se spodbuja, podpira, skupaj raste. Ekipa, ki ve, da je pot do zvezd strma, včasih polna ovir, ki jih premagujeta skupaj. In zmagujeta.

Osebni Arhiv

Le ob tebi ponazarja njun zrel odnos do partnerstva, zakona in konec koncev njunega prijateljstva. "Iz navidezno preproste pesmi je nastalo močno sporočilo, da je res lahko biti skupaj, ko je vse lepo, a bistvo prave ljubezni je, da skupaj rasteš in se dvigneš," jo dopolnjuje Raay.  Ali kot v pesmi zapoje Marjetka: "Le ob tebi sem, kar sem. Poznaš me, vse obraze, zmage, poraze, še ko na tleh sem, blizu je nebo. In je lepo.”

Njun "v dobrem in slabem" je iskrena zaveza. "Velikokrat res rečemo v dobrem in slabem, naredimo pa tega ne. Ko nam je dobro, je vse super. Ko je malo slabo, pa veliko parov ne zna iti čez, se pogovoriti in razumeti. Na življenjski poti vsakega posameznika pridejo ovire, ki te bolijo, slike, na katere nisi ponosen, a to je del tebe in ravno o tem govori ta pesem," še zaključuje Marjetka.

Osebni Arhiv

Oba z Raayjem sta ponosna, ker bo pesem del prihajajočega albuma, še prej pa jo bodo, skupaj z ostalimi uspešnicami in povabljenimi glasbeni gosti, lahko slišali vsi, ki se bodo udeležili njunega samostojnega koncerta, 15. decembra, v Cerkljah na Gorenjskem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta