(FOTO) Nič več dolgolaska: Tina Gorenjak presenetila z bistveno krajšo pričesko in komentarji dežujejo

D.Ži
31.03.2023 11:02

Naša čedna igralka je v pomlad stopila z večno modnim pažem, ki se lepo prilega njeni mladostni energiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tino smo poznali kot dolgolaso rjavolasko, a ji tudi krajša pričeska zelo pristoji. 
Profimedia

Tini Gorenjak ni potrebno narediti veliko, da bi bila čedna, zapeljiva in seksi. Takšna je naša priljubljena igralka že po naravi. A ker ima modo rada, se na veselje svojih oboževalcev in spletnih sledilcev tu in tam rada poigra z zanimivimi kombinacijami, tokrat pa se je lotila celo las. Nov letni čas, nova pričeska? Očitno. In drzna odločitev se je izkazala za dobro.

Tino smo vrsto let poznali kot dolgolasko, običajno je lase imela kar naravno spuščene, padajoče, za posebne priložnosti jih je tudi spela. Tokrat se je odločila za temeljit rez. Frizer je njene rjave lase skrajšal in ustvaril brezčasni paž, za katerega pravijo, da še posebej lepo pristoji ženskam z močnim značajem.

Nismo povsem prepričani, ali je Tinin paž resničen ali pa nas je v igralski maniri za nos potegnila z lasuljo, vsekakor pa ji ta mladosten videz zelo pristoji. Njeni sledilci se strinjajo in ji sporočajo, da je videti vrhunsko.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta