(FOTO) Ena najbolj vročih žensk na svetu je oblekla najmanjše možne kopalke in pokazala jeklene trebušne mišice

D.Ži
28.03.2023 11:40

Irina Shayk je res razred zase. Nekdaj ljubimka številnih zvezdnikov je iz leta v leto le še bolj atraktivna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Irina Shayk je ponovno upravičila naziv ene najbolj seksi žensk na svetu.

Lepotica je na Instagramu oboževalcem privoščila podroben ogled svojega izklesanega telesa, pozirala je v najmanjšem možnem bikiniju.

Irina je ob fotografijah objavila tudi video, v katerem je pobližje pokazala droben spodnji del kopalk in svoje jeklene trebušne mišice, številni pa so pod objavo komentirali, da posnetka kar ne morejo nehati gledati.

Irina je pri svojih 37 letih še vedno ena najbolj iskanih, uspešnih manekenk in ena redkih slavnih dam, ki se ne poslužujejo trikov photoshopa ali lepotne kirurgije. Tako vsaj trdi sama.

Pred kratkim so se pojavile govorice o spravi z nekdanjim partnerjem, igralcem Bradleyjem Cooperjem, s katerim ima hčerko Leo De Seine. V zvezi sta bila štiri leta, javnost pa sta presenetila, ko sta leta 2019 oznanila razhod. Potem ko so ju v zadnjem času večkrat videli skupaj, so se pojavila ugibanja, da sta se ljubezni odločila dati še eno priložnost, česar sicer nobeden od njiju še ni potrdil.

Bradley ni edini slavni ljubljenec žensk, ki je podlegel Irinini lepoti. Pred njim je bila pet let v zvezi z enim najuspešnejših nogometašev vseh časov Cristianom Ronaldom, ki je kmalu po razhodu z Irino spoznal ljubezen svojega življenja, atraktivno Georgino Rodriguez.

Še en snubec na seznamu njenih bivših je trgovec z umetninami Vito Schnabel, ki je ljubimkal z manekenko Heidi Klum ter igralkama Madalino Gheneo in Amber Heard. Povezovali so jo tudi z reperjem Kanyejem Westom, s katerim se je intenzivno družila, ko se je ločeval od Kim Kardashian, vendar ju že dolgo niso videli skupaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta