(VIDEO) Nežni poljubi in objemi: Tako zaljubljen je v svojo čedno punco Tomi Meglič

D.Ži
13.03.2024 11:55

V novem spotu skupine Siddharta vidimo tudi markantno Cassie Kagen, ki ima ob frizerskem očitno tudi igralski talent.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tomi Meglič je že nekaj časa spet srečno zaljubljen, dobro pa kaže tudi novemu albumu. 
Robert Balen

Siddharta je te dni med poslušalce poslala svoj novi studijski album X. Na YouTubu si lahko že ogledate tudi videospot za skladbo 1 Minuta, ki je nekaj prav posebnega, saj v njem nastopa tudi markantna Cassie Kagen, partnerica pevca skupine Tomija Megliča. Kar nekaj časa sta že srečna skupaj, sicer pa gre za znano in iskano stilistko in frizerko, ki ustvarja v salonu za Bežigradom. Kot kaže, ima umetnica las in ličil v sebi tudi veliko igralskega talenta. V spotu pleše, dobro pa je prikazana tudi privlačnost med glavnim parom. S Tomijem sta si v spotu res zelo blizu. 

Album X, ki je izšel tako v fizični obliki kot na pretočnih platformah, je njihov deseti po vrsti. Z novimi desetimi skladbami je izšel šest let po prejšnjem albumu Nomadi in le nekaj mesecev za tem, ko so razprodali dvorano Stožice v spomin na ploščo Rh-, ki je pred 20 leti pomenila določeno prelomnico v njihovi karieri, saj so jo pospremili z velikim koncertom na bežigrajskem stadionu skupaj z radijskimi simfoniki.

Večino materiala za album, ki je izšel pri založbi Nika, so posneli v studiu v Šentjerneju, producent je bil Dejan Radičević. Z njim bodo do začetka poletne festivalske sezone na prostem zaokrožili po dvoranah po Sloveniji, od začetnega Kopra prek Novega mesta, Maribora, Kranja, Celja, Šempetra pri Gorici in Kočevja do Velenja. Ponekod bodo koncerte uvedle predskupine, med njimi Paul Grem, Plateau in Delta Riff.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta