(FOTO) Zaljubljen! Tako strastno se s svojo novo punco poljublja Tomi Meglič

D.Ži
04.11.2021 09:24
Pevca Siddharte je očitno sredi jeseni zadela Kupidova puščica.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop Tv

Ni pomlad, a ptički pojejo na polno. Vsaj pri tistih, ki so to jesen očitno na vso moč zaljubljeni. Svojo zasebnost že leta skrbno skriva pred očmi javnosti, zato je presenečenje toliko večje. Tomi Meglič, frontmen Siddharte, je na svojem Instagramu objavil fotografijo, na kateri se strastno poljublja.

Že dolgo ga nismo videli tako razneženega in oboževalci so navdušeni. Ugibanja, kdo je srečna nova izbranka, seveda že intenzivno tečejo, Tomi pa je ob utrinku napisal le: "Najlepši občutek."  Naj traja! 

Meglič o svojih ljubeznih nikoli ni prav velikodušno klepetal, vemo pa, da je skozi leta ob njem bilo kar nekaj lepotic. Leta 2019 je razkril, da je v zvezi z Majo Fučak, a je v začetku letošnjega leta bilo slišati govorice, da naj bi njune zveze bilo konec. Njegova najbolj znana zveza ostaja tista z manekenko in televizijsko voditeljico Taro Zupančič. Decembra 2018 je ona medijem razkrila, da sta se razšla.  

Tomi Meglič in Tara Zupančič sta nekoč bila par. 
Pop TV
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta